Det skriver klubben på sine sider. Sam Rogers pådro seg en strekk i treningskampen mot Tromsø og må belage seg på flere uker uten spill.
– MR-bildene bekreftet mistanken om en muskelskade i låret, og Sam må regne med 6-8 uker på sidelinjen, sier Rosenborg-lege Olav Aas til rbk.no.
Eliteserien
Her får Odd straffe i det 98. minutt
16 TIMER SIDEN
Allerede etter åtte minutter spilt måtte midtstopperen kaste inn håndkleet mot Tromsø, etter store smerter i baksiden av låret. Midtstopperen er trolig ikke tilbake før i mai.
Rogers spilte under Kjetil Rekdals ledelse i HamKam forrige sesong, og meldte overgang til Rosenborg i februar. Etter kampen mot Tromsø var nysigneringen irritert over skaden.
– Det er frustrerende. Jeg har spilt de siste tre kampene uten problem og så skjer dette. Det er forvirrende. I blant gjør man alt riktig og så skjer slike ting, sa Rogers til Adresseavisen.
Rosenborg har slitt med å imponere i oppkjøringen og står med fire tap, én uavgjort og to seire. Særlig 1-2-tapet mot Tromsø på søndag skapte reaksjoner og Rekdal måtte samle spillerne til en lang prat i garderoben etter kampen.
– Det jeg har sett har ikke vært bra og er langt ifra godt nok til å bli blant de tre beste i Norge. De har slått Byåsen og «KBK 2», thats it. Det jeg så mot Tromsø trodde jeg var «kødd». De er ikke i nærheten og har ikke blitt bedre, sa Mini Jakobsen.
Rosenborg møter regjerende mester Bodø/Glimt på Aspmyra i sesongåpningen 3. april.
Sett denne?

Slik skal Rekdal ta RBK tilbake til toppen: – Første trening blir kjempeviktig

Eliteserien
Dramatiske sluttminutter i Skien: Odd sikret seieren på overtid etter omdiskutert straffespark
17 TIMER SIDEN
Eliteserien
Sikret poeng i siste liten: – Ubeskrivelig
17 TIMER SIDEN