Populære sporter
All sport
Vis alt

Nedslående RBK-nyheter: Sam Rogers ute i flere uker

Martin Langeveld

Oppdatert 23/03/2022 klokken 10:39 GMT+1

Sam Rogers (22) mister sesongstarten etter skaden han pådro seg mot Tromsø.

Sam Rogers. Foto: Rbk.no/Adrian Bredesen

Foto: Other Agency

Det skriver klubben på sine sider. Sam Rogers pådro seg en strekk i treningskampen mot Tromsø og må belage seg på flere uker uten spill.
– MR-bildene bekreftet mistanken om en muskelskade i låret, og Sam må regne med 6-8 uker på sidelinjen, sier Rosenborg-lege Olav Aas til rbk.no.
Allerede etter åtte minutter spilt måtte midtstopperen kaste inn håndkleet mot Tromsø, etter store smerter i baksiden av låret. Midtstopperen er trolig ikke tilbake før i mai.
Rogers spilte under Kjetil Rekdals ledelse i HamKam forrige sesong, og meldte overgang til Rosenborg i februar. Etter kampen mot Tromsø var nysigneringen irritert over skaden.
– Det er frustrerende. Jeg har spilt de siste tre kampene uten problem og så skjer dette. Det er forvirrende. I blant gjør man alt riktig og så skjer slike ting, sa Rogers til Adresseavisen.
Rosenborg har slitt med å imponere i oppkjøringen og står med fire tap, én uavgjort og to seire. Særlig 1-2-tapet mot Tromsø på søndag skapte reaksjoner og Rekdal måtte samle spillerne til en lang prat i garderoben etter kampen.
– Det jeg har sett har ikke vært bra og er langt ifra godt nok til å bli blant de tre beste i Norge. De har slått Byåsen og «KBK 2», thats it. Det jeg så mot Tromsø trodde jeg var «kødd». De er ikke i nærheten og har ikke blitt bedre, sa Mini Jakobsen.
Rosenborg møter regjerende mester Bodø/Glimt på Aspmyra i sesongåpningen 3. april.
Sett denne?
picture

Slik skal Rekdal ta RBK tilbake til toppen: – Første trening blir kjempeviktig

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame