Molde mistet sin toppscorer Ohi Omoijuanfo til serbiske Røde stjerne etter forrige sesong. Som følge av det er de på spissjakt, og nå har de kanskje funnet en erstatter.
Ifølge Nettavisen har Molde vist interesse for svenske Alexander Jeremejeff som spiller i Allsvenskan for Häcken. Per-Mathias Høgmo er hovedtrener for klubben.
Eliteserien
Fortid i VIF: – Som yrkestrener blir du litt nomade
19 TIMER SIDEN

Jobber med alternativer

Molde-direktør Ole Erik Stavrum vil ikke kommentere interessen, men kan si følgende til Discovery:
– Vi jobber med forskjellige alternativer både foran og bak. Men hvem vi jobber mot og hvordan vi gjør det, ønsker vi å holde hemmelig. Vi jobber på, så får vi se hva vi ender opp med til slutt, sier Stavrum.
Navn som Veton Berisha har tidligere blitt koblet til klubben.
Häcken sin sportssjef, Martin Ericsson, bekrefter overfor Nettavisen at det finnes konkret interesse for Jeremejeff. Det er foreløpig ikke kjent om det foreligger et bud fra Molde, men ifølge samme avis er Jeremejeff åpen for en overgang.
Jeremejeff scoret 11 mål for 22 kamper for Allsvenskan-laget i fjor. Han kom fra nederlandske Twente hvor det ble ett mål på ni kamper. Han har også en fortid i den svenske storklubben Malmö, hvor det ble 27 målpoeng på 57 kamper.

– Bra som midtspiss

Discovery-ekspert Joacim Jonsson har troen på at Jeremejeff kan gjøre sine saker bra i Molde.
– Han er en storvokst kraftspiss som er god feilvendt, bra relasjonelt og god i boksen. Jeremejeff vil passe bra som midtspiss i Moldes nye 3-4-3-formasjon, sier Jonsson.
Eliteserien
Fikk signert drakt i posten etter holding og brytekamp
21 TIMER SIDEN
Eliteserien
Brekalo ville bytte trøye med Boniface før kampen var over
21 TIMER SIDEN