Populære sporter
All sport
Vis alt

Moe fyrer løs mot Rosenborg etter æresvakt-nekt: – De har blitt en Twitter-klubb

Even Lübeck

Oppdatert 18/10/2022 klokken 15:02 GMT+2

Erling Moe synes det er smålig og merkelig at Rosenborg ikke vil stå æresvakt når lagene møtes søndag på Aker Stadion. Han mener klubben virker å være veldig opptatt av å høre på alle andre, og spesielt på Twitter.

Hør hva Magnus Wolff Eikrem hadde å si på gullfesten

  • Søndag 19.00: Se oppgjøret mellom Molde og Rosenborg på discovery+ og MAX
Rosenborg skrev på sine hjemmesider mandag ettermiddag at de ikke har noen planer om å stå æresvakt for Molde når lagene møtes søndag.
– Æresvakt er ment som en handling av respekt for den nybakte seriemesteren. Vi opplever at Molde er mer opptatt av å påføre Rosenborg ydmykelse, enn å få fortjent respekt. Det kommer vi ikke under noen omstendighet til å bli med på, skriver klubben.
– Rosenborg gratulerer Moldes spillere, trenere, ledelse og supportere med et fortjent seriemesterskap. Vi gleder oss til en herlig fight på banen søndag kveld, skriver klubben videre.
De blåkledde romsdalingene sikret søndag seriemesterskapet da de slo Lillestrøm 1-0 på bortebane. I kjølvannet av jubelscenene sa Molde-kaptein Magnus Wolff Eikrem til Discovery at han gledet seg til Rosenborg skulle stå æresvakt kommende søndag.
picture

Molde-stjerneskuddet om Rosenborg og æresvakt: – Det er sånn det skal være

– Har blitt en Twitter-klubb

Erling Moe stusser over nekten til Rosenborg og mener klubben har begynt å bry seg alt for mye om hva folk på Twitter synes.
– Det virker på dem som de har blitt en Twitter-klubb. De lar Twitter bestemme det som klubben skal gjøres. Det er merkelig og ikke den beste måten å ta bestemmelser på, synes jeg, sier han til Discovery og fortsetter:
– Vi hadde vært store nok til å stille opp hvis det hadde vært motsatt. Når et lag vinner Eliteserien er det en fin måte å vise respekt på som vi hadde gjort.
picture

Molde og Moe i gullrus feiret med fansen: – Godt å ha det i boks

Moe: Merkelig ordlyd

Han reagerer også på ordlyden i meldingen på RBK sine hjemmesider.
– De får selv bestemme om de vil stå æresvakt eller ikke, men at de går ut og angriper oss og skylder på oss er veldig spesielt. Det vitner om dårlig styring. Rosenborg får gjøre akkurat som de vil, men dette er en veldig spesiell måte å gjøre det på, sier han videre.
Moe mener kampen mot RBK passer Molde midt i blinken etter at seriegullet ble sikret søndag.
– Det er selvmotiverende å bli klar til den kampen. Vi skal vise hvem som er best, og det blir en god anledning å gjøre det på, på søndag. Dette var den best mulige måten til å bli ekstra motivert på, så nå må vi finne frem arbeidsskoene og gjøre det til en god fotballkamp for vår del.
picture

Birk Risa på gullfesten: – Kjekt å høre hvor mye det betyr for fansen

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame