Populære sporter
All sport
Vis alt

Legen bekrefter: Sæter mister helgens Eliteserie-kamp

AvNTB

Oppdatert 04/08/2023 klokken 14:11 GMT+2

Ole Sæter måtte gå av banen og var tydelig i smerter torsdag mot Crusaders. Det var ikke noe alvorlig, men spissen mister likevel søndagens Eliteserie-kamp mot Haugesund.

Ole Sæter.

Foto: NTB

– Det går ikke, sier RBK-lege Olav Aas til VG fredag.
– Vi må skille mellom om det er en sliten muskel eller om det er en skade, sier videre.
Det er snakk om Ole Sæter, som dermed mister kampen mot Haugesund i helgen.
Spissen scoret ikke mot Crusaders torsdag, men var et uromoment gjennom hele kampen.
Sæter fikk derimot aldri mulighet til å fullføre kampen etter at han ble byttet ut ti minutter før slutt da han holdt seg til baksiden av venstre lår etter en langspurt. Nå beroliger han fansen som fryktet skade på RBK-stjernen.
– Det kjennes greit. Jeg er sliten. Da er det naturlig med en reaksjon, men det kjenner til lite til når vi sikrer avansement, sier Sæter, som mener det er snakk om en krampe etter et tett kampprogram.
Spissen var ute i de elleve første kampene av sesongen med en lårskade, men har kommet knallsterkt tilbake med fem mål på de seks siste kampene.
Isak Thorvaldsson fikk seg også en smell mot Crusaders og måtte forlate banen med en blodsprengt nese. Etter oppgjøret opplyste han til Adressa at det ikke dreide seg om en hjernerystelse, men en brukket nese.
Overfor TV 2 utdyper han situasjonen og kommer med en oppløftende melding:
– Jeg var litt redd, men jeg var så glad for at jeg scoret og at jeg var tilbake på banen. Jeg tenkte ikke så mye på det, jeg ville bare at vi skulle vinne. Det er første gang jeg har brukket noe. Det var vondt da, men det er ikke vondt lenger nå.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame