Populære sporter
All sport
Vis alt

KBK-helt klar for ny klubb: – Det kjennes spennende

Marius Medby

Oppdatert 25/01/2022 klokken 22:49 GMT+1

Erlend Sivertsen (30) er klar for Östersund. Det bekrefter klubben på sine egne nettsider tirsdag kveld.

Molde-spiller Tobias Hestad under en treningskamp mot Kristiansund i 2019. KBKs Erlend Sivertsen prøver å hindre innlegg.

Foto: NTB

Etter tolv år i den mørkeblå Kristiansund-drakten har Erlend Sivertsen funnet seg ny klubb. Tirsdag kveld bekreftet nemlig den svenske klubben Östersund at han skal spille for dem i 2022.
– Erlend er en back med en fin bakgrunn og mye erfaring etter spill i Eliteserien og OBOS-ligaen, noe som kommer til å gi laget god erfaring inn i neste sesong. Det er en spesiell back med en veldig fin venstrefot som laget kommer til å kunne dra stor nytte av under sesongen. Det kjennes veldig bra å få han inn i laget med sin profesjonalitet, noe som kommer til å sette en god kultur i gruppen, sier Stefan Lundin, fotballsjef i Östersund FK, til klubbens nettsider.
Sivertsen selv er spent på den nye utfordringen han har i vente.
– Det kjennes veldig bra å ha skrevet under for klubben. Östersund er en klubb som vil opp og frem, så det kjennes spennende ut å være med på turen som starter her og nå, sier han til klubbens nettsider.
Sivertsen skal treffe spillergruppen allerede onsdag.
Eurosport snakket med Sivertsen på slutten av 2021. Da sa han følgende om valget om å forlate KBK.
– Etter at jeg kom til klubben i 2009 fra Dahle IL, har jeg vært med på utrolig mye. Fra 2.div til Eliteserien. Fra Idrett til Kristiansund Stadion. Fra bortekamper mot Fana til blant annet bortekamper på Lerkendal mot Rosenborg. Når jeg ser tilbake på tiden, så har det vært en eventyrlig reise. Da jeg signerte min første proffkontrakt med klubben, trodde jeg ikke i mine villeste fantasier at jeg kom til å oppleve det jeg har gjort.
Sivertsen har tidligere vært på lån i TIL fra september 2020, til desember 2020.
Östersund rykket forrige sesong ned fra Allsvenskan, etter de tok 14 poeng på 30 kamper. Superrettan, andre divisjonen i Sverige, sparkes i gang den 17. mars.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame