Populære sporter
All sport
Vis alt

Ikke ønsket med videre

Andreas Hopen

Oppdatert 27/04/2022 klokken 08:43 GMT+2

Ni spillere er på utgående kontrakt i Odd. Én av dem har nå fått beskjed om at han ikke er ønsket videre.

Lars-Christopher Vilsvik og Kachi

Foto: NTB

Steffen Hagen, Espen Ruud, Joshua Kitolano, Kevin Egell-Johnsen, Tobias Lauritzen, Gilli Rólantsson, Mikael Norø Ingebrigtsen og innlånte Ivan Mesik står alle med avtaler i Odd ut inneværende år. I tillegg har Onyekachi Hope Ugwuadu, populært kalt «Kachi» kontrakt ut juni. Nå har nigeranieren fått beskjed om at han ikke får forlenget sin avtale.
Det skriver TA.
Angrepsspilleren kom til Odd i 2020 etter to sesonger i Sandnes Ulf og har spilt 28 kamper de siste sesongene. Nå har ikke Kachi vært på banen for a-laget siden cupkampen mot Vålerenga 22. september i fjor. Ett dårlig tegn for en spiller på utgående kontrakt.
– Vi har sagt direkte fra om at det ikke blir noen forlengelse, sier sportssjef i Odd Morten Rønningen til avisen. Han forteller også at de forsøkte å få i stand en utlånsavtale for spissen før overgangsvinduet stengte.

Nøkkelspillere på utgående

Super-veteran Steffen Hagen mistet nesten hele fjorårssesongen med skade og står nå med utgående kontrakt. Det samme gjør forsvarsskollega Espen Ruud. I tillegg er Joshua Kitolano og Tobias Lauritsen på utgående avtaler. De fire har vært viktige brikker i Odd den siste tiden. I følge Telemarksavisen har ikke de to sistnevnte ønsket å forlenge avtalen sin med Odd frem til nå. Rønningen lar seg derimot ikke stresse enda.
– Vi går snart inn i en hektisk måned med mange kamper, men så tar vi opp tråden igjen i midten av juni, opplyser sportssjefen.
Odd står med seks poeng etter fire kamper og møter Sarpsborg 08 i neste runde lørdag 7. mai.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame