Populære sporter
All sport
Vis alt

HamKam henter OBOS-trener

Tiril Haga

Publisert 18/02/2022 klokken 03:24 GMT+1

HamKam har vært på utkikk etter en assistenttrener for Jakob Michelsen. Nå har de funnet mannen.

Starts trener Sindre Tjelmeland og Stjørdals-Blinks trener Tom Dent før kampen i 1. divisjon mellom Start og Stjørdals-Blink på Sør Arena i Kristiansand.

Foto: NTB

– Vi har tidligere i vinter hatt et møte med Tom etter at vi spurte Blink om det. Etter det har vi ikke vært i kontakt med ham, sier HamKams sportssjef Espen Olsen til TV 2.
Stjørdals-Blinks hovedtrener Tom Bent blir assistent-trener i den nyopprykkede Eliteserie-klubben HamKam, og danske Jakob Michelsens høyrehånd. Det bekrefter Blink på sine hjemmesider.
Briten har en kontrakt med Blink ut 2024.
Torsdag ettermiddag skrev trønder-klubben:
«Vi kan bekrefte at Ham-Kam har tatt kontakt med Stjørdals-Blink Fotball med ønske om å ta over vår hovedtrener Tom Dent.
Stjørdals-Blink Fotball har godkjent at Tom Dent kan være i dialog med eventuelle klubber i eliteserien, som i dette tilfellet. En eventuell overgang forutsetter at klubbene kommer til enighet om kompensasjon. Sesongen starter om kun en måned, så Stjørdals-Blink forventer en snarlig avklaring»
Kl. 22.50 la de så ut en oppdatering om at klubbene hadde kommet til enighet.
Så du denne?(artikkelen fortsetter under)
picture

HamKam-Svele: – På 14 dager mistet vi to trenere og ei langside

Gikk ut altfor høyt

Ifølge TV 2s opplysninger skal trønderne først ha kommet med en økonomisk kompensasjon altfor høy for Olsen og co.
– Ingen kommentar, svarer Olsen til TV2 angående kompensasjonen.
Kameratene har vært på utkikk etter en assistent-trener siden Kjetil Rekdal og Geir Frigård ble Rosenborg-trenere i desember i fjor. Ifølge HA er det ventet at HamKam skal komme ut med en offentligjøring fredag.
30-åringen som er født i Bournemouth i England startet å være assistentrener for Blink i 2016. Ett år senere dro han nordover for å trene andrelaget til gullguttene Bodø/Glimt. Etter fire år i nord ble det en retur til OBOS-klubben - men da som hovedtrener.
Fredag når OBOS-klubben skal møte Ranheim i treningskamp blir det assistentrener Snorre Lillebo som skal lede laget. HamKam derimot reiser på lørdag ned til Marbella på treningsleir.
Så du denne?
picture

Se drømmetreffet som sikret Molde seieren mot Dudelange

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame