Populære sporter
All sport
Vis alt

Forlater Strømsgodset – klar for OBOS-klubb

Magnus Mjaaland

Publisert 25/01/2022 klokken 12:59 GMT+1

Etter halvannet år i Strømsgodset forlater Valdimar Ingimundarson (22) drammensklubben. Islendingen har skrevet under en avtale med Sogndal.

Valdimar Ingimundarson (t.v) i duell med Vålerengas Osame Sahraoui.

Foto: NTB

Det melder Godset på sine hjemmesider tirsdag.
– Valdimar slet i fjor med å spille seg inn på laget, og det er hard konkurranse om plassene på midtbanen, der han er aller best. Derfor følte vi at det riktige var å la han få fortsette utviklingen sin et annet sted, sier leder for sport og spillerlogistikk Jostein Flo til egen klubb.
Ingimundarson, som spiller offensiv midtbane, kom til Strømsgodset i 2020 og noterte seg for tre mål på 28 kamper. Han har spilt en kamp på A-landslaget til Island så langt, etter at han debuterte mot Uganda i januar 2022. Islendingen spilte for Fylkir i hjemlandet før han dro til Norge i 2020.
Han har signert en avtale med Sogndal ut 2024-sesongen.
– Vi er veldig forøyde med å ha fått Valdimar til klubben sier fetteren til Jostein, Håvard Flo, som er sportslig leder i Sogndal.
– Dette er en spiler med god erfaring på høyt nivå gjennom spil med Island og i Eliteserien med Godset, og han er en spilertype med masse energi, han er god med ball og sterke offensive eigenskaper, forklarer han til egen klubb.
Sett denne?
picture

Knalltøff start for Rekdal: Slik spilles de første Eliteserie-rundene

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame