Vålerenga - HamKam 1-3 (0-2)
Det ble en tung ettermiddag for Vålerenga, som fikk en kraftig oppvekker mot Kristian Eriksen og HamKam. Dag-Eilev Fagermo holdt dermed få ord igjen til Direktesport etter kampen.
Eliteserien
Ekspertene mener Fagermo sitter utrygt: – Han har ikke mange muligheter igjen
12 TIMER SIDEN
– Resultatmessig er det skuffende og det er prestasjonen også etter hvert. Det viser at vi er langt unna der jeg trodde vi skulle være 14 dager før seriestart, vi er ikke i nærheten av topp seks, sier Fagermo.
Osame Sahraoui er overassket over hvordan kampen utspilte seg. Kantspilleren scoret VIFs eneste mål, men klarte ikke å glede seg over det.
– Dette er langt ifra godt nok. Dette er ikke sånn vi har spilt de andre kampene og det er skuffende at det skjer så sent i oppkjøringen. Vi må ta oss sammen, det så ut som vi var slitne utpå der, sier Sahraoui.
Saken fortsetter under videoen.

Fagermo i krangel med eksperten: – Det er det du ikke forstår

– Katastrofal innsats

Amor Layouni var heller ikke særlig begeistret. Svensken mener forsvarsspillet har mye å gå på.
– Det er en katastrofal innsats defensivt fra topp til tå, vi kan ikke slippe inn sånne mål. Det er for dårlig, sier Layouni.
Om drøyt to uker sparkes serien i gang borte mot Molde. Det bekymrer VIF-treneren.
– Spiller vi sånn blir det en tøff start på sesongen, slår Fagermo fast.
Slik startet lagene:
Vålerenga (4-3-3): Kjetil Haug – Vegard Eggen Hedenstad, Brynjar Bjarnason, Ivan Näsberg, Leonard Zuta - Henrik Bjørdal, Fredrik Oldrup Jensen, Petter Strand – Amor Layouni, Vidar Örn Kjartansson, Osame Sahraoui
HamKam (3-4-3): Nicholas Hagen – Halvor Opsahl, Julian Dunn, Hasan Kurucay – Aleksander Melgalvis, Fredrik Sjølstad, Morten Bjørlo, Clément Bayiha – Jonas Enkerud, Pål Alexander Kirkevold, Kristian Eriksen
Eliteserien
Frustrerte LSK gikk på sesongens første tap – Kapteinen så rødt
I GÅR PÅ 18:02
Eliteserien
To perlescoringer sikret Glimt-seier: – En vill scoring
I GÅR PÅ 17:55