Populære sporter
All sport
Vis alt

Eirik Holmen Johansen forlenget kontrakten med Brann

Stian Thelen

Oppdatert 22/11/2022 klokken 12:20 GMT+1

Eirik Holmen Johansen signerte en ny ettårskontrakt med Brann.

Branns keeper Eirik Holmen Johansen i aksjon under eliteseriekampen i fotball mellom Sarpsborg 08 og Brann på Sarpsborg stadion.

Foto: NTB

Eirik Holmen Johansen (30) har bundet seg til Brann ut 2023-sesongen. Det bekrefter klubben på sin hjemmeside.
Keeperen var i fjor reserve for Mathias Dyngeland som voktet Branns mål i den imponerende opprykkssesongen fra OBOS-ligaen, mens Holmen Johansen har stått i mål i cupkampene. Holmen Johansen roser hvordan keeperteamet har fungert i 2022.
– Det har vært utrolig gøy å være med på at det har gått så bra. Jeg skulle gjerne ha spilt mer, men sånn er det noen ganger. Når laget har gjort det så bra er det forståelig, og uavhengig av egen spilletid har det vært en gøy sesong. Det er hovedsakelig på grunn av folkene som er her nå, forklarer 30-åringen om forlengelsen av kontrakten.
– Jeg kom litt bakpå inn i årets sesong, og brukte litt tid på å bli helt fysisk klar. Jeg var blant annet ikke med på den første treningsleiren, men jeg har noen gir til og skal pushe Mathias (Dyngeland) om plassen når vi starter opp igjen i januar, fortsetter han til klubbens hjemmeside.
Holmen Johansen kom til Brann i 2019 og står med 14 kamper for klubben. I 2020 hadde han et låneopphold i Kristiansund hvor han fikk 8 kamper.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame