• Få med deg Aalesund - Kristiansund klokken 18.00 søndag på discovery+.
Tidlig onsdag kunne Discovery fortelle at Fredrik Haugen var nære å bli Aalesund-spiller. Onsdag ettermiddag bekreftet klubben at midtbanespilleren har signert en kontrakt ut året.
Haugen har vært uten kontrakt siden nyttår, da hans kontrakt med Stabæk gikk ut. Lars Arne Nilsen forklarer at Haugen skal fylle tomrommet etter Niklas Castro som signerte for Brann tidligere denne uken.
Eliteserien
Sandefjord fikk ikke flyttet NM-kamp – manglet 18 minutter
7 TIMER SIDEN
– Vi mistet Niklas Castro og en del kreativitet, og nå har han blitt erstattet med Fredrik. Han har nesten 250 kamper i Eliteserien og mange målpoeng. Han og Barmen spilte på laget i Brann da vi tok sølv og bronse. Nå er de gjenforent, og det blir spennende, sier Aafk-treneren om nyervervelsen til klubbens hjemmesider.
Da Discovery tok en prat med 29-åringen i januar fortalte midtbanespilleren at han hadde fått flere tilbud fra både Norge og utlandet. Nå gleder han seg til å sette i gang sesongen for tangotrøyene.
– Det er utrolig hyggelig å bli klar for AaFK, og jeg gleder meg virkelig til å komme i gang, sier Haugen til hjemmesiden.
Haugen kom til Stabæk midtveis i fjorsesongen, da kontrakten med Kypriotiske AEK Larnaca ble terminert etter bare et halvt år. Oppholdet i bærumsklubben ble ikke særlig lenger. Da de ved sesongslutt rykket ned til OBOS-ligaen, gikk Haugen mot sine siste dager i den blå drakten.
Han fikk tre mål og to målgivende pasninger på 13 kamper.
Så du denne?

Glimt-kulturen motiverer: – Skal holde på til kropp eller hode svikter

Eliteserien
Bekreftet: Vålerenga-keeper klar for fransk klubb
11 TIMER SIDEN
Eliteserien
Molde-Jerv har fått ny dato
12 TIMER SIDEN