Populære sporter
All sport
Vis alt

Discovery erfarer: Molde har lagt inn bud på Salvesen

Even Lübeck

Publisert 20/07/2022 klokken 08:49 GMT+2

Drakampen om Lars-Jørgen Salvesen fortsetter. Nå skal også Molde ha lagt inn bud på Strømsgodset-spissen, ifølge Discoverys opplysninger.

Lars Jørgen Salvesen

Foto: NTB

Sent forrige uke la Bodø/Glimt inn et bud på Strømsgodset-spiss Lars-Jørgen Salvesen som skal ha vært på i underkant av ti millioner kroner, ifølge VG.
Nå får Discovery opplyst at også Molde skal ha kastet seg inn i kampen om lysluggen. Molde skal ha lagt inn et bud på målsniken som er av større og forbedret størrelse enn budet de la inn i forkant av 2022-sesongen, som ble avslått av Strømsgodset, ifølge Discoverys opplysninger.
Dermed virker det å stå mellom Bodø/Glimt og Molde av klubbene som nå kjemper om signaturen til Salvesen, som har kontrakt med Godset ut 2023.
Artikkelen fortsetter under videoen.
picture

Salvesen om Molde-interessen: – En tillitsærklering

Salvesen kom til Godset sommeren 2019 som en del av en bytteavtale med Sarpsborg 08. Da gikk Mos Abdellaoue andre vei. Salvesen leverte varene umiddelbart og noterte seg for sju scoringer på 13 seriekamper. I 2020 ble han klubbens toppscorer med ti mål, før det i mars året ble kjent at Salvesen mistet hele 2021-sesongen etter en avrivning i fremre korsbånd.
Så langt denne sesongen står han med fem mål på 14 seriekamper, og totalt står spissen med 24 mål på 61 kamper for Godset i alle turneringer. Han har tidligere vært i Vigør, Start og Ull/Kisa.
I dagene før overgangsvinduet stengte 31. mars ønsket Molde som nevnt å kjøpe Salvesen, men Strømsgodset avslo budene som Discovery fikk opplyst skulle ha vært på mellom 4,5 og 5 millioner kroner.
– Det er interesse for flere av våre spillere, inkludert Salvesen, men vi ønsker ikke å kommentere på spekulasjoner i media. Salvesen er under kontrakt med Strømsgodset. Det er det vi forholder oss til, sier den nyansatte daglige lederen til Strømsgodset Magne Jordan Nilsen.
Moldes Ole Erik Stavrum har ikke besvart Discoverys henvendelse.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame