Populære sporter
All sport
Vis alt

Danske klar for HamKam etter fire år i Brøndby

Eurosport
AvEurosport

Oppdatert 14/02/2023 klokken 09:35 GMT+1

Jens Martin Gammelby er klar for HamKam. Backen kommer fra spill for Brøndby og står i tillegg med én A-landskamp for Danmark.

Jens Martin Gammelby

Foto: Getty Images

28-åringen har skrevet under på en toårsavtale med HamKam, får Discovery opplyst. Det samme skriver Hamar Arbeiderblad.
Overgangen bekreftes av Kamma på klubbens hjemmesider.
– Jeg ser frem til å vise meg frem i norsk fotball, og etter flere gode samtaler med Jakob (Michelsen) så ønsket jeg å prøve meg i Hamkam, sier nysigneringen.
– Jens Martin er en høyreist back som er god med begge bein, med masse erfaring og har levert en god del målpoeng i den øverste ligaen i Danmark. Her får vi inn en spiller med god fysikk og masse erfaring som vil komme til nytte den kommende sesongen, sier trener Jacob Michelsen, som kjenner .
Han kommer fra treningssamling med Brøndby i Portugal i januar, og spilte ti kamper for den danske hovedstadsklubben på høsten 2022, med scoring i 3-2-seieren over Aalborg i slutten av oktober. Senest 6. februar spilte han 30 minutter mot Halmstad, men nå er han altså ny HamKam-spiller. I 2022 har han ogsvå rært lånt ut til polske Miedz Legnica.
Høyreiste Gammelby har bred erfaring både fra den danske superligaen og spill i Europa. Han står oppført med 134 kamper i Danmarks gjeveste liga og elleve kamper i Europa. Han fikk landslagsdebuten sin mot Jordan i januar 2018, da han også noterte seg for scoring.
(NTB/Eurosport)
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame