Populære sporter
All sport
Vis alt

Brutal beskjed for U21-landslagsspiller – blir ikke satset på

Adrian Nordvik

Oppdatert 05/12/2022 klokken 23:09 GMT+1

Brann-spiller Ole Martin Kolskogen (21) har fått beskjed om at han kan finne seg en ny klubb og ikke er en del av fremtidsplanene til Eirik Hornelands mannskap før retur-sesongen i Eliteserien.

Brann-duo vant kåringer: – Vært et godt stykke arbeid av alle sammen

Det skriver Bergensavisen som omtalte saken først mandag.
21-åringen tilbragte 2022-sesongen på lån i Jerv og Eliteserien hvor han spilte 26 kamper, 22 fra start. Han har kontrakt med Brann ut 2023, men kan nå ha spilt sin siste kamp for bergensklubben.
Ifølge avisen var Kolskogens representanter i møte med Branns sportssjef Jimmi Nagel Jacobsen forrige uke. Der skal de ha mottatt signaler om at osingen ikke var ønsket med videre.
– Vi har snakket litt om tiden fremover og sånn, men jeg vil ikke si så mye mer om det, sier Kolskogen til BA.
Brann har fra tidligere Andreas Skovgaard og Fredrik Pallesen Knudsen som faste midtstoppere, mens venstreback Ruben Kristiansen i store perioder spilte midtstopper i årets OBOS-ligasesong. Pallesen Knudsen signerte nylig en ny kontrakt ut 2024.

Ønsker å spille EM

Kolskogen er en del av Leif Gunnar Smeruds U21-landslag og har så langt spilt syv landskamper. Han erkjenner til avisen at neste års EM-sluttspill i Georgia og Romania er noe han ønsker å være med på.
Jeg har veldig lyst til å være med der, og da er det klart at det er veldig viktig med spilletid. Om jeg kunne fått det i Brann, hadde det vært det aller beste. Vi får se. Utvikling og spilletid er det som er det viktigste, sier Kolskogen til BA.
Norge skal møte Frankrike, Italia og Sveits i neste års gruppespill. Mesterskapet varer fra 21. juni til 8. juli neste år.
21-åringen kom til Brann fra Åsane før 2020-sesongen, Det var en sesong som endte med 21 kamper i Eliteserien og kåring til årets spiller.
Totalt har osingen spilt 48 kamper for Brann.
Discovery har vært i kontakt med både sportssjef Nagel Jacobsen og Kolskogen. Ingen har foreløpig svart på våre henvendelser.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame