Populære sporter
All sport
Vis alt

Bekreftet: Klar for Rosenborg: – Naturlig

Marius Medby

Oppdatert 10/02/2022 klokken 17:38 GMT+1

HamKam Fotball og Rosenborg BK har i dag blitt enige om at Kammas midtstopper Samuel Rogers (22) blir RBK-spiller fra dags dato.

Sam Rogers. Foto: Rbk.no/Adrian Bredesen

Foto: Other Agency

– Dette er en overgang som vil gi oss økt konkurransekraft og mulighet til å forsterke troppen totalt sett. Vi er trygge på at vi både har mange nok og gode nok alternativer til å erstatte Rogers som midtstopper, sier sportsjef i HamKam Espen Olsen i en pressemelding.
Olsen ønsker ikke å kommentere overgangssummen konkret, men legger til at overgangen er stor i HamKam-sammenheng.
– Når vi lykkes så godt sportslig som vi gjorde i 2021 er det naturlig at våre beste spillere blir attraktive for andre klubber. Det er en kompliment til spillerlogistikken og utviklingsarbeidet vårt, sier Espen Olsen og minner om bakgrunnen for at midtstopperen ble hentet til HamKam i fjor sommer.
– Vi hentet Samuel Rogers til HamKam for både å styrke laget sportslig, øke sjansen for opprykk og gjøre Rogers til et framtidig salgsobjekt. Det er hyggelig at HamKam er en klubb som utvikler spillere og sørger for at de blir interessante for større klubber og på litt sikt trolig også for større ligaer enn vår egen, sier Olsen i pressemeldingen.
Sportssjef Olsen har tidligere uttalt til Hamar Arbeiderblad at det «vil sitte lenger inne å selge til Rosenborg enn andre klubber.
– Jeg tror både Kjetil (Rekdal) og Geir (Frigård) vet at det skal vanskelig gjøres for dem å hente noen av våre midtstoppere, eller spillere i det hele tatt, til seg. For en måned siden satt vi tre sammen og var enige om nettopp det, sa Olsen.
På spørsmål om HamKam har noen nye spillere på blokka, sier sportssjef Olsen følgende:
– HamKam er alltid på jakt etter gode spillere, sier Olsen til Discovery.
Fra før har Kjetil Rekdal hentet den argentinske stopperen Renzo Giampaoli på lån fra Boca Juniors.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame