Populære sporter
All sport
Vis alt

Bekrefter at han er ferdig i klubben: – Skulle gjerne blitt med videre

Oscar Korsnes

Oppdatert 16/11/2022 klokken 19:50 GMT+1

Den svenske midstopperen Tom Pettersson fortsetter ikke karrieren i Lillestrøm.

Tom Pettersson

Foto: NTB

  • Se kvalikkampen mellom Sandefjord og Kongsvinger på discovery+ på lørdag
Det bekrefter han på Instagram onsdag kveld.
– Jeg har hatt en åpen og ærlig dialog med klubben i løpet av høsten, hvor fremtiden ble diskutert og vi har dessverre ikke klart å bli enige om en løsning hvor begge parter er fornøyde, skriver svensken.
Kontrakten til midstopperen strekker seg kun ut året. Det betyr at han har spilt sin siste kamp i gult og sort.
– Skal jeg være helt ærlig, så skulle jeg helst av alt fortsatt å være med på reisen oppover med denne fantastiske klubben, men det blir ikke alltid som planlagt, og jeg er ekstremt stolt og takknemlig for alt jeg har fått oppleve her, fortsetter han.
32-åringen mistet store deler av sesonginnspurten med en skade. Likevel rakk han en drøy halvtime mot HamKam på Åråsen i siste serierunde.
– Hvor karrieren min fortsetter er enda ikke klart, skriver han videre.
Pettersson signerte for kanarifuglene i august i fjor, etter å ha tilbrakt halvannet år i amerikanske FC Cincinnati. Før det var han en viktig brikke for Östersund i hjemlandet.
Svensken har vært en meget viktig del av et Lillestrøm-forsvar som har vært svært solid de siste sesongene. I tillegg har han vært et farlig våpen på offensiv dødball. Syv mål på 41 kamper i Lillestrøm-drakt ble fasit for Pettersson.
– Til slutt en stor takk til Norges beste supportere. Det er mange av dere som støtter oss overalt, dere blir alltid hørt mest og deres støtte har vært helt avgjørende i mange av kampene våre. Dere er helt jævla utrolige, avslutter han.
Han forlater dermed klubben med to fjerdeplasser fra Eliteserien i sekken.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame