– Det er ikke til å legge skjul på at vi er glad i «Pelle», og han er glad i oss, så hvis det åpner seg muligheter der, så vil vi ønske å få til det, sier Strømsgodsets hovedtrener Håkon Wibe-Lund til Discovery.
På onsdag ble det klart at Amahl Pellegrino, eller Pelle, som Wibe-Lund omtaler han som, terminerte sin kontrakt med Damac i Saudi-Arabia. En klubb han har spilt for i 2021.
Eliteserien
Dette er måltyven RBK jakter: – Han har vært en åpenbaring denne sesongen
12 TIMER SIDEN
Gjennom sommeren har Pellegrino, som er fra Drammen, trent med Strømsgodset for å holde formen ved like. Selv om Wibe-Lund gjerne skulle sett Pellegrino ikledd seg den mørkeblå drakten på ny, så er det et puslespill som må legges for at det skal bli en realitet.
– Det handler ikke om følelser, men om det praktiske rundt økonomi. Han trener her, og vi snakker sammen hver dag, så vi er veldig godt oppdatert på hva som skal til med han, og hvilke utfordringer som ligger der, sier én av Strømsgodsets to hovedtrenere.
LES OGSÅ: Vil narkoteste Brann-spillere

– Min andre hjemby

Hverken Amahl Pellegrino eller hans agent Atta Aneke har besvart Discoverys henvendelser.
Til Drammens Tidende sier Pellegrino at det kan bli vrient å komme «hjem» nå, men at angriperen føler han har noe uoppgjørt i Strømsgodset.
– Ting gikk ikke slik jeg ønsket og håpet på sist jeg var her. Jeg håper jeg kan komme tilbake hit i fremtiden, om det ikke skjer noe nå, sa Pellegrino onsdag.
Til Tidenes Krav sier 31-åringen at en retur til Kristiansund ikke er uaktuelt.
– Kristiansund er min andre hjemby. Jeg har utrolig mye å takke KBK for, og min mor sier hun har lyst å flytte dit, for hun likte seg veldig godt i byen, sier Pellegrino til avisen.

Strand Nilsen med perlescoring: – Så bra teknisk utført

Hverken Christian Michelsen eller sportslig leder Terje Wiik ville kommentere spillerlogistikk.
Overgangsvinduet i Norge stenger ved utgangen av måneden, og tilbake i Drammen varsler Wibe-Lund at det ikke blir noen kjøpefest i Drammen.
– Vi er godt fornøyd med de vi har. De har stått frem i en vanskelig periode, og gått inn med hud og hår. Man blir imponert og veldig glad i de spillerne som har gjort den jobben, sier Wibe-Lund.
Han forteller om en økonomisk situasjon i Strømsgodset, som gjør at de ikke bare kan hente nye spillere.
– Vi har ikke penger til å kjøpe rundt, og vi går heller ikke med en tanke om at vi skal få folk ut for å hente nye inn, sier Wibe-Lund som pressiserer at de selvsagt holder seg oppdatert på muligheter, hvis det skulle bli behov.
– Men det du sier er at vi trenger ikke å sende mange journalister til Marienlyst på «Deadline Day»?
– Det er korrekt, humrer Wibe-Lund.
Eliteserien
Bekreftet: Fagermo og Nornes gjenforenes i Vålerenga: – «Once in a lifetime»-mulighet
16 TIMER SIDEN
Eliteserien
Viking-spiller ute resten av året etter mareritt-sesong: – Vært voldsomt tungt
I GÅR KLOKKEN 19:21