Populære sporter
All sport
Vis alt

Viking har fått akseptert et bud på Sandberg

Oppdatert 29/12/2021 klokken 16:05 GMT+1

Haugesund-spiller Niklas Sandberg (26) har vært aktuell for Viking i lang tid. Nå har Stavanger-klubben ha fått akseptert et bud på spilleren.

Niklas Sandberg

Foto: NTB

  • Følg Eliteserien og OBOS-ligaen i 2022 på discovery+
Både Stavanger Aftenblad og Nettavisen melder at klubbene skal være enige om en pris. Dermed gjenstår forhandlinger rundt Sandbergs personlige kontrakt.
Discovery sitter med de samme opplysningene. Partene skal allerede være enige om det viktigste i kontrakten.
Viking la inn to bud på Haugesund-profilen i forkant av 2021-sesongen. De vurderte også et tredje bud, men til slutt mente Viking av Sandberg ble for dyr.
Nå har imidlertid Sandberg bare ett år igjen av kontrakten sin med Haugesund. Det er én av grunnene til at klubben har akseptert budet, skriver Nettavisen.
Viking-trener Bjarte Lunde Aarsheim var den som ga Sandberg, da 19 år, debuten sin i datidens Tippeliga for Sandnes Ulf i 2014.
– Jeg har jo hatt Niklas tidligere, og han er en god spiller. Mer enn det kan jeg ikke si. Men spillerlogistikk er noe vi jobber med nå, det er jo klart, sa Lunde Aarsheim til Eurosport i begynnelsen av januar.
Sandberg var Viking-supporter i barndommen. Han har også vært på prøvespill flere ganger i klubben, senest i 2016 som Sandnes Ulf-spiller, uten at det ble noe mer ut av det.
De siste tre åra har han vært én av Haugesunds store målpoengspillere. I 2021 noterte han seg for tre mål og sju målgivende.
To av assistene kom da Haugesund slo Viking 4-2 i Rogalandsderbyet i sommer. Da ble han kåret som banens beste spiller.
Ved siden av Sandnes Ulf og Haugesund, har 26-åringen også spilt for Ull/Kisa og Start.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame