• Se Barcelona og Real Madrid i den spanske supercupen, onsdag og torsdag på Discovery+ - sikre deg tilgang her!
Niklas Sandberg kan bli Vikings første forsterkning i 2021. Stavanger-klubben la nylig inn et bud på 25-åringen, men dette skal ha blitt blankt avvist av FK Haugesund.
Det var VG som først omtalte budet, som etter det Eurosport får opplyst ikke var i nærheten av å forsvare et salg av en spiller med to år igjen av kontrakten.
Eliteserien
Se høydepunktene: HamKam spolerte festaften på Valle
I GÅR PÅ 20:24
Viking skal deretter ha kommet med et nytt og forbedret bud, men også dette skal ha blitt avvist. Det samme melder Stavanger Aftenblad. Avisen hevder også at summen på bud nummer to skal være på 1,5 millioner kroner.
– Jeg har ingen kommentar til dette, skriver FKHs sportslige leder Eirik Opedal i en SMS til Eurosport.
Nå ser det ut til at FKH må forberede seg på enda et fremstøt på Sandberg. For etter det Eurosport kjenner til forventes det et tredje bud på den offensive midtbanespilleren innen kort tid.
Eurosport kjenner også til at Sandberg ikke skal være fremmed for en overgang til de mørkeblå. I tillegg til å være oppvokst på Lura, ikke langt fra Stavanger, har Sandberg tette bånd til Vikings ferske hovedtrener Bjarte Lunde Aarsheim. Som 19-åring fikk Sandberg sin offisielle A-lagsdedebut fra start for Sandnes Ulf, i Lunde Aarsheims første kamp som klubbens hovedtrener.
– Jeg har jo hatt Niklas tidligere, og han er en god spiller. Mer enn det kan jeg ikke si. Men spillerlogistikk er noe vi jobber med nå, det er jo klart, sier Lunde Aarsheim til Eurosport.
I 2018 ga Viking-treneren også uttrykk for sin beundring for Sandberg, da han som Viking-assistent overværte en treningskamp mellom Sandnes Ulf og Ull/Kisa.
25-åringen skal primært være tiltenkt en rolle som indreløper, men kan også bekle en kantrolle i Vikings 4-3-3-system.
Sandberg kom til FKH fra Start før 2019-sesongen, hvor han noterte seg for ni målpoeng på 19 kamper. I fjor ble det ti målpoeng på 24 kamper fra det som stort sett var en høyre kant-posisjon.
Eurosport har vært i kontakt med Niklas Sandberg, som ikke ønsker å kommentere saken.
Eliteserien
Se høydepunktene: Molde tok alle tre poengene med fra Sunnmøre
I GÅR PÅ 20:12
Eliteserien
Se høydepunktene: Viking med tremålsseier over Jerv
I GÅR PÅ 20:06