• Onsdag reiser Vålerenga til Bergen for å måle krefter mot Kåre Ingebrigtsens Brann. Se kampen på discovery+ og TVNorge fra klokken 20 - sikre deg tilgang her!
VALLE (Eurosport.no):
Etter at Bergens Tidende i april kunne avsløre at Brann hadde sikre seg en avtale med VIF-spiller Felix Horn Myhre – en avtale som skal tre i kraft etter at kontrakten hans med Vålerenga går ut 30. juni, har det vært snakk om at bergenserne ønsket å sikre seg den allsidige midtbanespilleren allerede nå.
Eliteserien
VIF-sjefen varsler flere storsigneringer: – Vi søker på øverste hylle
06/08/2022 KLOKKEN 12:14
– Det ville ha hjulpet oss veldig. Nå er han Brann-spiller uansett, så vi skulle gjerne ha fått ham hit. Når Fagermo sier ja, så kan jeg kjøre å hente han. Vi håper det kan løse seg, men den ballen ligger egentlig hos Vålerenga, sa Kåre Ingebrigtsen til Discovery i slutten av forrige uke.

– Penger i sparebøssen tar ingen poeng

Overgangsvinduet i Norge stenger natt til torsdag, men ifølge VIF-leiren kommer ikke Felix Horn Myhre til å bli Brann-spiller i løpet av de neste døgnene.
– Felix spiller her fram til kontrakten hans løper ut 30. juni, sier sportslig leder i Vålerenga Jørgen Ingebrigtsen når Discovery møter han på Valle dagen før avreise til Bergen.
– Penger i sparebøssen tar ingen poeng. Mitt anliggende er å ha et lag som skal kjempe om poeng, så da forholder vi oss til kontraktene til spillerne. Vi har ikke noe intensjon om å sende Felix videre før tiden, og jeg vet at han er såpass proff at han har den samme intensjonen. Han slåss for oss, så lenge han er her, fortsetter VIF-lederen.
– Så du utelukker at Horn Myhre forlater VIF før vinduet stenger?
– Ja, det kan jeg utelukke, svarer en tydelig Jørgen Ingebrigtsen.
Til Dagsavisen mandag uttalte Felix Horn Myhre at han gjerne skulle dratt til sin nye klubb nå, men at han har forståelse for at VIF ikke ønsker å slippe han.
– Optimalt sett ville det vært å få dra så tidlig som mulig. Jeg vet jo at jeg skal være Brann-spiller de neste årene. Men jeg får ikke gjort noe med det. Jeg har kontrakt med VIF til jeg ikke har det, sa han til avisen.
Discovery prøvde å få en kommentar fra Felix Horn Myhre tirsdag, men 22-åringen var ikke tilgjengelig.

Kritiserer egen prestasjon i debuten: – Vet hva jeg kan

Tydelig posisjonsønske

Felix Horn Myhre har ytret et ønske om å spille på midtbanen for Vålerenga, og dette skal også være grunnen til at unggutten ikke ser noe framtid på Valle.
– Grunnen til at han ikke ønsker seg videre er fordi han ønsker å spille på midtbanen, og har ikke blitt priorert der av noen av de hovedtrenerne som har vært her de siste årene, forklarer Jørgen Ingebrigtsen til Discovery.
Den sportslige lederen legger heller ikke skjul å at klubben har hatt et stort ønske om å få med seg 22-åringen videre.
– Vi har prøvd å få han med videre, men han har sagt nei og vært tydelig på det. Det har vi kjempeforståelse for, så vi skilles som gode venner, smiler Ingebrigtsen.
Med unntak av et måneds låneopphold i Bodø/Glimt våren 2019, har Felix Horn Myhre spilt i Vålerenga siden han kom fra Ullern januar 2017.
Onsdag tar Brann i mot Vålerenga i Bergen, oi en kamp du kan se direkte på discovery+ og TVNorge fra klokken 20!

Bernt oppsummerer runde 1: Arbeidsjernet Berisha og Solbakkens vottevalg

Eliteserien
«Utfryste» Udahl reddet Fagermo: – Var redd vi var preget mentalt
10/07/2022 KLOKKEN 17:53
Eliteserien
Friskmelder nøkkelspillere før hovedkampen
16/06/2022 KLOKKEN 18:08