• Lad opp til kampene i 1. serierunde, deriblant Viking-Brann og Vålerenga-Rosenborg, fra klokken 16:00 søndag på discovery+ - sikre deg tilgang her!
BERGEN (Eurosport.no):
I slutten av april kunne Bergens Tidende avsløre at Vålerenga-spiller Felix Horn Myhre nærmet seg en overgang til Brann. Til VG bekreftet trener Kåre Ingebrigtsen at Horn Myhre blir Brann-spiller 1. juli, og uttalte blant annet at dette er en spiller de trenger å få på plass raskt.
Eliteserien
Se høydepunktene: Overlegne Bodø/Glimt ydmyket Odd i målfest
20 TIMER SIDEN
Siden har det vært stille rundt Felix Horn Myhre.
Når Discovery tar en prat med Kåre Ingebrigtsen i forkant av serieåpningen mot Viking, forteller Brann-treneren at det nå er opp til VIF.
– Hva er status på Horn Myhre?
– Det vet jeg ikke, vi håper det kan løse seg, men den ballen ligger egentlig hos Vålerenga. Litt om de har nok spillere selv, vi ønsker ikke å legge for mye press på Vålerenga på en sånn sak, svarer Ingebrigtsen.

Før 12. mai

Å få overgangen i orden før vinduet stenger 12. mai vil være til stor hjelp for bergenserne, som ellers må vente til august før de kan hente den snart kontraktsløse midtbanespilleren over fjellet.
Kontrakten løper ut i juni 2021.
– Ja, klart. Det ville ha hjulpet oss veldig. Nå er han Brann-spiller uansett, så vi skulle gjerne ha fått ham hit. Når Fagermo sier ja, så kan jeg kjøre å hente han.
Sportssjef i Vålerenga Jørgen Ingebrigtsen skriver i en SMS til Discovery at Vålerenga ikke har mer å si enn det de «har sagt til alle lenge nå».

Stopperjakt

I tillegg til at Brann ser ut til å sikre seg den allsidige midtbanespilleren, som også kan bekle backposisjonene, jobber bergenserne også med å få inn forsterkninger på stopperplass.
– Vi jobber definitivt fram til 12. mai med å få inn noe. Nå har jeg holdt på med dette døgnet rundt, vi håper å få inn noen. Også har jeg vært med så lenge at jeg vet at det som ikke gikk i går, kan gå i morgen, og omvendt.
– Wangberg til Stabæk og Valsvik til Godset – hvor er dere i jakten?
– Vi jobber med caser vi også, det gjør vi. Det er ulike årsaker til at det skal være riktig, enten kortsiktig eller langsiktig.
– Ingen av de to perfekte i så måte?
– Det skal være perfect match for både spiller, klubber, agenter – alle – og det er ikke alltid så enkelt å få til. Det er gjerne ulike ønsker.
– Hvem signerer stopper først av dere og LSK?
– Vi skal hvert fall slå Lillestrøm, sier han og ser inn i kameraet.
– Syns du ser lur ut, hvor langt unna er dere?
– Jeg er det, gliser han. Jeg har slutta å si sånt, plutselig er vi milevis unna og da ser jeg ut som en idiot, svarer en humørfylt Kåre Ingebrigtsen-
Eliteserien
Se høydepunktene: Rosenborg-debutanten imponerte i seieren mot Hamkam
20 TIMER SIDEN
Eliteserien
Knutsen med gode nyheter til Glimt-fansen: – Mye tyder på at han blir værende
I GÅR PÅ 17:19