Populære sporter
All sport
Vis alt

Vegard Forren ferdig i Brann – gammel kjenning på vei inn

Joakim Miøen

Oppdatert 11/08/2021 klokken 18:05 GMT+2

Vegard Forren har spilt sin siste kamp for Brann, mens en tidligere Brann-stopper kan være på vei tilbake.

Vegard Forren

Foto: NTB

Det bekrefter klubben onsdag ettermiddag.
– Vi har de siste ukene sett etter muligheter for Vegard til å finne seg en ny klubb. Han har ikke fått bidratt som ønsket på banen denne sesongen på grunn av skader, og han har en familiesituasjon som har gjort den siste tiden krevende for han. Vi har prøvd å finne en ny klubb til han, men så langt har det ikke lyktes. Ved å avslutte arbeidsforholdet nå, er det fremdeles tid igjen før overgangsvinduene stenger, sier sportslig leder i Brann, Jimmi Nagel Jacobsen.
Nyheten kommer samme dag som det har stormet rundt Brann etter at flere spillere hadde nachspiel på stadion. Forren har selv innrømmet å ha vært en av de tolv spillerne som var involvert. Men avskjeden fra Brann kommer av familiære årsaker, sier midtstopperen:
– For min del er timingen god nå. Vi har hatt samtaler om dette de to siste ukene, og har nå blitt enige om å skille lag. Jeg har pendlet mye mellom her og Molde på grunn av familien og det har vært utfordrende. Det har gjort det krevende å være 100% tilstede begge plasser. Jeg ønsker å takke alle i klubben for et godt samarbeid i tiden jeg har vært her, og jeg skulle gjerne ha bidratt til å løfte oss i en mer positiv retning. Men jeg er sikker på at gjengen som er her skal snu dette, sier Vegard Forren til klubben.
  • Se Brann-Sandefjord søndag klokken 20.00 på discovery+!
Forren kom til Brann sommeren 2020, og hadde kontrakt ut inneværende år. Midtstopperen endte på 36 kamper for Brann.

Pallesen-retur?

En erstatter på midtstopperplass kan allerede være på vei. BT skriver onsdag at Fredrik Pallesen Knudsen er nær en Brann-retur.
Den 25 år gamle midtstopperen fra Bergen forlot Brann i 2017. Han har siden spilt i FK Haugesund.
Pallesen Knudsen spilte i en periode i FK Haugesund under dagens Brann-trener Eirik Horneland. Brann bekreftet nylig at Horneland er mannen som skal lede Brann ut sesongen.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame