Populære sporter
All sport
Vis alt

Glimt-stjernen forlenget kontrakten: – Min tur til å gi tilbake

Vegard Kjøllmoen Steien

Oppdatert 19/02/2023 klokken 20:23 GMT+1

I vinter snuste flere europeiske storklubber på Hugo Vetlesen. Søndag signerte han en ny avtale med Bodø/Glimt.

Hugo Vetlesen

Foto: NTB

Det bekrefter klubben på sine hjemmesider. Vetlesen har signert en avtale som strekker seg fram til sommeren 2025.
– Det føles helt fantastisk. Det har vært litt av en prosess, med mange tanker frem og tilbake. Jeg gleder meg til å se frem mot fremtiden i Glimt-trøya, sier 22-åringen fra Bærum til glimt.no.
– Glimt har alltid satt pris på meg, selv da jeg ikke spilte så mye. Jeg kom hit som en liten gutt og har vokst som både person og spiller i Bodø. Det er noe man kjenner på, klubben har alltid støtta meg. Nå er det på en måte min tur til å gi tilbake til Glimt og de andre klubbene som alltid har støtta meg, fortsetter han.

Vært sterkt ønsket

I vinter har Hugo Vetlesens navn blitt nevnt hyppig av journalister rundt om i verden. Anerkjente Fabrizio Romano meldte at Bundesliga-klubben Stuttgart var interessert i å hente Bodø/Glimts midtbaneprofil. På Deadline Day skal også nederlandske Feyenoord ha lagt inn et bud på rundt 65 millioner kroner for 22-åringen, ifølge TV 2.
Vetlesen hadde i utgangspunktet kontrakt ut 2023-sesongen, men Glimt slipper nå å frykte at de må gi slipp på den ettertraktede midtbanespilleren gratis etter årets sesong.
22-åringen kommer fra en fantomsesong med Bodø/Glimt. Fra indreløperrollen endte han 2022-sesongen med 16 scoringer og 12 målgivende i Eliteserien. Han ble kåret til årets Eliteserie-spiller og fikk også sin landslagsdebut i november.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame