I sesongens første utgave av podkasten Spillerrådet skulle panelet, bestående av Christian Gauseth, Michael Karlsen og Pål André Helland, komme med sine spådommer for Eliteserie-sesongen 2021. Først ut var Ranheim-spiss Michael Karlsen.
Hans første spådom er av det mer spennende slaget. Karlsen spår nemlig at Åge Hareide er ferdig i Rosenborg til sommeren.
Eliteserien
Kårer rundens verste og beste debut: – Som en klumpete LEGO-figur
21 TIMER SIDEN
Se klippet her:

– Gidder ikke å sitte når han ikke har sjans på pokalen

– Han gjør alt som skal til for å ta pokalen hjem til Trondheim, og det skal han hylles for. Men når han ser at det ikke går, vil han pakke baggen og reise til Molde eller et eller annet jalla-land for å tjene seg penger, sole og kose seg, er spådommen fra den tidligere RBK-spissen.
Åge Hareide har kontrakt med Rosenborg ut 2021-sesongen. I et intervju med Discovery tidligere denne uken uttalte Hareide at datoen for samtaler om forlengelse er nedskrevet i kontrakten.
– Det er kontraktsfesta i avtalen min, så det tar vi når den tid kommer. Det er ikke noe som jeg stresser veldig mye med, det gjør ikke klubben heller. Vi har snakket om det, vi jobber på, jeg trives godt her, så tar vi det etter hvert, sa Hareide da.
Senere bekreftet Rosenborgs daglige leder Tove Moe Dyrhaug at denne datoen er 1. juli.
Av andre spådommer Karlsen serverer handler den ene om trenernomaden Tom Nordlie:
– Det kommer til å være klubber som sparker trenerne sine tidlig, og da sitter legenden Tom Nordlie klar. Jeg håper han tar over Strømsgodset og berger de fra nedrykk.
Også Pål André Helland kommer innom gamleklubben Rosenborg når han tar en titt inn i spåkula.
Han spår at trønderne har gjort en tabbe ved å slippe Erik Botheim til Bodø/Glimt.
– Jeg tror det er en spiss oppe i Bodø, som riktignok akkurat har knekt fingeren og operert den, men når den er tilbake og om Glimt ikke handler ny spiss, så tror jeg han scorer hvert fall et tosifret antall mål, sier Helland.
Videre tror han at han selv og VIF-trener Dag Eilev Fagermo kommer til å havne i munnhuggeri i forbindelse med hatoppgjøret mellom LSK og VIF.
Hør flere av guttas spådommer i episoden her:

Spillerrådet: Spår Hareide-exit, Fagermo-krangling og skandinavisk turnering

Eliteserien
Ble matchvinner i debuten fra start – får terningkast fire av sin nye sjef
EN DAG SIDEN
Eliteserien
Reagerer på tilrop fra barn i 12-årsalderen: – Vi må ha en holdningsendring
I GÅR PÅ 19:38