• Se Bodø/Glimt - Brann søndag kl. 17 på discovery+
Det er Stavanger Aftenblad som melder at 24-åringen har takket nei til en overgang til Sandnes Ulf. Dermed ser han ut til å returnere til Brann.
– Det var et utrolig vanskelig valg, men det ble for tidlig å måtte bestemme seg 1. desember. Hadde fristen vært 31. desember ville kanskje flere brikker vært på plass og konturene av et Sandnes Ulf-lag tydeligere. Derfor måtte jeg til slutt følge magefølelsen med tanke på hva jeg tror er best for meg. Det har ikke noe med at jeg ikke trivdes, det har vært et veldig fint år i Sandnes, sier Hustad til Stavanger Aftenblad.
Eliteserien
Nærmer seg comeback etter skade – ligger an til å rekke seriestart
I GÅR PÅ 16:57
Moldenseren kom til Brann fra Notodden i 2019. I 2020 fikk han 19 kamper for bergenserne, men scoret bare ett mål.
Saken fortsetter under videoen.

Ferdig etter sju år: – Nå blir det godt å puste litt

I 2021 ble han derfor sendt ut på lån til Sandnes Ulf. Der endte han med 13 mål på 30 kamper i OBOS-ligaen.
– Vi hadde oppfattet det slik at Hustad var positiv til en overgang. Det var derfor vi ville benytte oss av opsjonen. Men han ville tilbake til Brann. Vi kan ikke tvinge fram en overgang, sier Tom Rune Espedal, daglig leder i Sandnes Ulf, til Stavanger Aftenblad.
Hustad har ett år igjen av kontrakten sin med Brann. Spissen sier at planen er å møte opp til trening hos bergenserne etter nyttår, med mindre det skjer noe før den tid.
Eliteserien
Rekdal har oppskriften klar: Slik skal RBK ta tilbake tronen
14/01/2022 PÅ 18:10
Eliteserien
Ferdig i Bodø/Glimt – Reisen går til Tyskland
14/01/2022 PÅ 10:33