– Vi jobber med å få navnene på de som kasta gjenstander. Noen av de har vi navnet på allerede. Det vil rapporteres inn til doms- og sanksjonsutvalget, så tar de en prat med de aktuelle personene også fatter de et vedtak på vegne av klubben, forteller sikkerhetsansvarlig i Lillestrøm Ronny Frilseth til Discovery.
Daglig leder i LSK, Robert Lauritsen, tar avstand fra hendelsen som fant sted i etterkant av lørdagens kamp.
Eliteserien
Ble signert før årets sesong – nå har han terminert kontrakten
02/12/2022 KLOKKEN 14:49
– Uten å vite nøyaktig hva som har skjedd så er vi naturligvis imot alt av ting som ikke hører til på en fotballstadion i form av rasisme, diskriminering eller andre hatefulle ytringer, sier daglig leder Robert Lauritsen til Discovery som også forteller at de vil la politiet gjøre sin jobb og komme med sin dom før klubben tar grep.
Det skal ha haglet både snusbokser, kronestykker og brusflasker mot dommerne på vei inn i tunnelen etter kampen, samttidig som skjellsordene satt meget løst blant noen av LSK-supporterne.
Politiet har også startet sin egen etterforskning av hendelsen det forteller politiførstebetjent Frank Muri til VG som omtalte saken først.
– Jeg kan bekrefte at det blir opprettet en politisak etter en hendelse på Åråsen lørdag hvor en supporter kommer med alvorlige trusler og hatefulle ytringer mot dommer og spiller, sier Muri til VG.
Discovery har prøvd å nå både sportssjef i Lillestrøm Simon Mesfin for en kommentar uten å få svar.
Glimt vant forøvrig kampen 4-1.
Som nevnt var en av gjenstandene som ble kastet en lommebok. Noe Bodø/Glimts Amahl Pellegrino smilte godt av etter kampen, men han er tydelig på at det også ikke er noen som hører hjemme på en fotballarena:

Pellegrino med stikk til Kanari-Fansen: – Driver bare med ræl og faenskap

Eliteserien
Landslagsprofil klar for Bodø/Glimt: – Ville til det beste laget i Norge
02/12/2022 KLOKKEN 14:30
Eliteserien
Forlater Vålerenga etter benkesliting: – Nesten kroken på døra for egen utvikling
01/12/2022 KLOKKEN 12:03