Populære sporter
All sport
Vis alt

Pedersen trener ikke laget inntil videre – Godset-møte i kveld

Oppdatert 08/04/2021 klokken 16:28 GMT+2

Trener Henrik Pedersen vil ikke være involvert i Strømsgodsets treninger så lenge granskingen av rasisme-anklagene pågår. Det får Discovery opplyst.

Strømsgodset-trener Henrik Pedersen.

Foto: Scanpix

DRAMMEN/OSLO (Discovery):
Torsdag kveld vil Godset-styre ha et nytt ekstraordinært møte for å arbeide videre med den pågående saken etter rasismevarsler mot trener Henrik Pedersen i Strømsgodset.
Det var TV 2 som først omtalte kveldens møtevirksomhet.
Discovery vil være til stede på Marienlyst og følge situasjonen utover kvelden.

Pedersen leder ikke treningene

Discovery er kjent med at Pedersen fortsatt har mulighet til å møte opp på Marienlyst, men frastår å gjøre det på grunn av situasjonen og den tilstedeværende pressen.
– Spillerne trener i grupper fortsatt. Det er jo fortsatt nedstengt og ikke organiserte treninger i forhold til protokollen vi må følge, sier media- kommunikasjonssjef Magne Jordan Nilsen til Discovery.
– Man prøver å holde aktiviteten oppe så godt man kan i forhold til begrensningene.
Den danske treneren vil ikke være involvert i treningene så lenge det foregår undersøkelser i saken. Discovery forstår det som at han har en dialog med klubben, men at han ikke er med på å organisere treningene.
– Slik situasjonen er nå er det trenerteamet som har ansvaret for det sportslige. Ingen kan på en måte lede øktene, når de trener alene. De sitter på tribunene og observerer spillerne, sier Nilsen.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame