Populære sporter
All sport
Vis alt

Oppsiktsvekkende gladmelding fra Glimt-yndlingen

Håkon Brandsnes

Oppdatert 24/11/2021 klokken 17:06 GMT+1

Da Ulrik Saltnes måtte forlate banen i bortekampen mot CSKA Sofia var det trolig ingen som trodde midtbanespilleren kunne returnere til fotballbanen denne sesongen. Nå øyner han selv et håp.

Ulrik Saltnes

Foto: Eurosport

For få måneder siden virket det opplest og vedtatt at sesongen var over for Glimt-kapteinen, men den siste tiden har han tatt monstersteg utenfor banen.
– Status nå er at jeg er tilbake med de andre på feltet. Nå prøver jeg å finne grensene mine, hva jeg tåler og ikke tåler, sier Saltnes til Discovery.
Midtbanespilleren er ærlig om at han blir veldig skuffet om han ikke får vært på banen før sesongen er omme.
– For to uker siden var jeg langt unna. Siden den gang har det skjedd mye. Jeg tar det bare dag for dag, sier Saltnes.
picture

Fikk rett i egen spådom: – Det er en sykdom

– Vi alle håper at han blir

Selv om det var et stort tap for Glimt at Saltnes skadet seg, har nordlendingene fortsettet med storspillet. Den største prestasjonen var 6-1 hjemme mot Roma.
– Jeg er veldig stolt av gjengen. Nå er jeg jo nesten blitt en slags supporter. Vi har vært veldig dyktige og satt oss i en god posisjon, sier Saltnes.
Ved seier mot CSKA Sofia torsdag kveld, er de garantert avansement fra gruppespillet i Conference League. På søndag kan de sikre seriegull hvis de vinner mot Rosenborg, mens Molde avgir poeng mot Brann.
– Den kampen blir jo spesiell med tanke på at Knutsen kobles til Rosenborg. Hvor viktig er det for dere i Glimt å beholde ham?
– Det tror jeg er ekstremt viktig for alle i og rundt Glimt, men så skal jo ikke klubben legges ned selv om Kjetil Knutsen forlater oss. Det er ganske åpenbart at han er en dyktig trener. Vi alle håper at han blir, sier Saltnes.

– Helt umulig å spå noe

Som følge av nordlendingenes herjinger, er det naturlig at det også blir interesse rundt spillerne.
Fredrik Bjørkan og Marius Lode er på utgående kontrakt. Det er ventet at Patrick Berg også forsvinner i vinter. Så er spørsmålet om noen kan slå følge med Knutsen hvis han drar til Rosenborg.
– Hva med din fremtiden?
– Det er helt umulig å spå noe, men det er jo halve gleden ved fotballen, den spenningen om hva som skjer videre. Det får vi se neste år, sier Saltnes.
picture

Ønsker seg Knutsen til RBK: – Ser ut som han tryller

– Det rette tilbudet har ikke kommet

På nyåret kom det inn et bud på Saltnes fra den tyrkiske klubben Kayserispor. Den økonomiske pakken var forlokkende, men Glimt-kjempen sa nei.
– Det har vært interesse stort sett hvert vindu. Det er veldig hyggelig, men det rette tilbudet har ikke kommet helt ennå, sier Saltnes.
29-åringen drømmer imidlertid fortsatt om et eventyr utenfor landegrensene.
– Jeg har åpenbart noen tanker om at det skal være mulig, så får vi se hvordan det blir. Utlandet er jo et veldig stort land. Det er mange land man kunne tenkt seg til, men enda flere som man ikke vil til. Det er mye som skal klaffe, sier Saltnes.
picture

Gulltips fra verdens beste Fantasy-spiller

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame