Hussain fikk seg en solid overtråkk under søndagens kamp mot FK Haugesund. Midtbanespilleren har reagert positivt i dag, men er fortsatt usikker inn mot Trabzonspor-kampen.
– Det har gått fort fremover med han, men vi vet ennå ikke om han rekker torsdagen. Sånn er det bare. Det går ikke an å gardere seg mot sånt. Vi kommer til å håndtere det på en bra måte uansett om han er med eller ikke, sier Molde-trener Erling Moe til Discovery.
Eliteserien
Gleder seg til å se konkurrenten tilbake på banen: – Kjempeforsterkning
2 TIMER SIDEN
Dermed kan Molde være uten to av årets bærebjelker på midtbanen.
Søndag signerte Fredrik Aursnes for Feyenoord, som har styrt midtbanen sammen med Hussain denne sesongen. Sivert Mannsverk har kommet inn for romsdalingene.
Hussain var toneangivende i den første kampen. Midtbanespilleren scoret det viktige 3-3-målet i en kamp som inneholdt «alt».
LES OGSÅ: Fredrik Haugen er klubbløs – terminerte kontrakten på Kypros

Sju i sekken på to kamper

Med eller uten Etzaz Hussain, møter Molde tyrkerne til returoppgjør på hjemmebane på torsdag.
Som om ikke målfesten i Tyrkia var nok, leverte Molde nok et fyrverkeri av en forestilling denne helgen. I en kamp som bølget fram og tilbake, sikret Molde seg tre nye poeng i et nimålsdrama på Aker Stadion.
– Det må jo ha vært ustyrtelig artig å se på. Sånn sett leverer vi, men det er ikke vanlig kost for oss. Jeg tror vi må tilbake til 2012/2013 for å finne forrige gang vi slapp inn fire hjemme, sier Moe.
Molde har riktignok hatt noen firemålstap på bortebane de siste fem åra, men på hjemmebane må man tilbake til 2013 for å finne sist gang de slapp inn fire mål eller mer. Også da klarte Haugesund å bøtte inn i Rosebyen. Den gang endte det med et knusende 1-5-tap.
– Samtidig er vi veldig fornøyde med at vi vinner etter kampen i Tyrkia. Det har vært tøft med tanke på reise og varme, så da er det sterkt å vinne disse kampene. Det er pari for oss. Sånn sett er vi fornøyde, men vi har litt å stramme opp. Det var ikke de kjappeste føttene utpå der i første omgang, mener Molde-treneren.

Legger opp: – Jeg har fått mer ut av potensialet mitt enn Braut Haaland

Til tross for sju baklengsmål på de siste to kampene, har det blitt ett uavgjortsresultat og én trepoenger. Likvel er ikke dette det kampbildet Molde-treneren primært ønsker seg.
– Når vi blir litt passive i forsvarsspillet mot Haugesund, viser de at de har et skikkelig spennende lag på gang. Det er tøft å spille her hjemme i Norge også om du dropper et par hakk ned i prosent uten ball. Men vi viste at vi er dyktige med ball og scorer fem, forteller Moe og legger til:
– Vi skaper gode sjanser og er skarpe offensivt. Når vi ramler ned de prosentene defensivt, er de kapable til å straffe oss. Selvfølgelig ønsker vi ikke det sånn, men det er ingen vane for oss. Det bekymrer meg ikke så lenge vi får strammet det opp.
Eliteserien
Adams tilbake i full trening: – Merket at han har vært ute
2 TIMER SIDEN
Eliteserien
Norske toppklubber bes om å bruke mindre flomlys
8 TIMER SIDEN