Populære sporter
All sport
Vis alt

Nedrykkstruede Stabæk tapte bunnkampen: – Ikke èn positiv ting

Helene Fineide

Oppdatert 04/07/2021 klokken 18:20 GMT+2

Sandefjord viste ingen nåde mot et Stabæk i poengkrise, og tok en fortjent tomålsseier på Nadderud søndag.

Se høydepunktene: Stabæk gikk på trynet mot Sandefjord

Stabæk-Sandefjord 0-2
– I dag klarer jeg ikke finne èn eneste postiv ting om kampen. Vi må virkelig finne på et eller annet. Dette er alt for dårlig, sier Stabæks Jeppe Moe til Discovery etter kampen.
Kun seks poeng på 10 kamper er fasit for Stabæk, og nå begynner det virkelig brenne under føttene på Janne Jönsson og bæringene som ikke har vunnet en fotballkamp siden 27. mai mot Brann.
På spørsmål fra Discovery om trenerens egen fremtiden i klubben, er derimot Jönsson sikker på at han fortsatt er rett mann til å snu den vonde trenden.
– Ja, det mener jeg. Det får vi i allefall jobbe hardt for, sier Jönsson, som samtidig innrømmer at det til tider ble blytungt mot et effektivt og godt Sandefjord-lag.
Se hele intervjuet med Jönsson her:
picture

Jönsson om Stabæk-fremtiden: – Det får vi jobbe hardt for

Sandefjord på sin side hadde mye å smile for etter kampen. I tillegg til en solid opptreden og tre nye poeng, fortsatte også Alexander Ruud Tveter å vise scoringsform slik han gjorde mot Bodø/Glimt på onsdag.
– Vi har ballen mye, og har egentlig full kontroll. Vi skaper en rekke sjanser, og burde nok punktert kampen enda litt tidligere, sier Ruud Tveter som ikke hadde scoret i to Eliteserie-kamper på rad på over ti år.

Slik var kampen:

Sandefjord fikk en drømmestart på kampen da Vidar Ari Jónsson limte ballen i vinkelen fra 17 meter, og sendte gjestene i ledelsen etter kun åtte minutter spilt.
– For en goal. For et treff han får, Jónsson. Terningskast seks på den avlutningen der, sa Discovery-kommentator Jørgen Klem.
Det var Sandefjord som styrte spilllet ute på gresset på Nadderud. Derimot var det hjemmelaget som var nærmest første scoring da Oliver Edvardsen kunne skrevet seg inn i historiebøkene med en rekordrask scoring etter kun 10(!) sekunder. Ballen gikk over mål, og Erik Mjeldes rekord på Eliteseriens raskeste scoring på utrolige 11 sekunder fikk stå urørt.
Se video av gigasjansen her:
picture

Nært rekordraskt mål: Sjekk den gigantsjansen etter kun 10 (!) sekunder

– Jeg burde satt den der, var den klare dommen fra Edvardsen i pausen.
Etter runding fortsatte Sandefjord storspillet fra første omgang og doblmet ledelsen da det gjensto rundt halvtimen. Denne gangen var det Alexander Ruud Tveter som var sist på ballen, og scoret dermed i sin andre kamp på rad for første gang siden mai 2011(!).
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Relaterte kamper
Reklame
Reklame