– Det er en strek i regninga
Det sier Molde-trener Erling Moe til Discovery på tirsdag.
Eliteserien
Kårer rundens verste og beste debut: – Som en klumpete LEGO-figur
EN DAG SIDEN
For mens Molde forbereder seg til lørdagens kamp mot Sandefjord sitter Stian Rode Gregersen og Fredrik Aursnes i karantene etter forrige ukes landslagssamling.
Moe trodde at spillerne skulle være tilgjengelig for trening med en gang, men fredag før samlingen startet kom kontrabeskjeden. Landslagsspillerne måtte sone karantene til og med torsdag før kamp.
Landslagsspillerne får sone karantenen hjemme, og får trene i perioden, men de kan ikke trene med laget.
– Det tok oss litt på senga, det må vi være ærlige om. Vi fikk beskjed om at de kunne trene med oss samtidig som de var i karantene, og så kom det en ny beskjed den fredagen, sier Moe.

Dette er Bohinens Sarpsborg 08-plan: Åpner for formasjonsvri

Molde-treneren sier at det ikke hjelper "å syte", og at de heller må håndtere utfordringene som kommer på grunn av COVID-19, men han skulle gjerne fått beskjed tidligere.
– Vi fikk i hvert fall informasjonen særdeles seint, sier Molde når han blir spurt om hva han synes om informasjonsflyten fra forbundet.
Molde-duoen kan tidligst trene med laget fredag, dagen før Molde møter Sandefjord borte. Moe planlegger som om spillerne er klare for kamp.
– Vi må vurdere tilstanden deres på fredag, men akkurat nå er de med i troppen, sier Moe.
LEST DENNE? – Nærmer seg comeback i norsk fotball
Gregersen startet søndagens kamp mot Hellas, og Aursnes kom inn til sin landslagsdebut tyve minutt før slutt.
De andre Eliteserie-spillerne som sitter i karantene er Kristoffer Zachariassen og Andre Hansen (Rosenborg), Fredrik Bjørkan og Patrick Berg (Bodø/Glimt) og Aaron Dønnum (Vålerenga).

Ellingsen et stykke unna

Erling Moe forteller at det ikke er noe nytt på skadefronten, og at langtidsskadde Martin Ellingsen fortsatt er et stykke unna å spille.
– Det er nok en stund til vi ser han på en Eliteserie-arena, for han må trene seg opp, men det går riktig vei, avslutter Moe.
Eliteserien
Ble matchvinner i debuten fra start – får terningkast fire av sin nye sjef
EN DAG SIDEN
Eliteserien
Reagerer på tilrop fra barn i 12-årsalderen: – Vi må ha en holdningsendring
I GÅR PÅ 19:38