Sandefjord - Mjøndalen 1-1 (1-0)
Kampen startet med litt avventende spill fra begge lagene. Ingen av lagene turte å risikere noe særlig framover. Etter en drøy halvtimes sto hjemmelagets spillere i kø for å score, men to ganger ble ballen reddet på streken.
Eliteserien
Hyller midtbanejuvelens sesong: – Kanskje Bodø/Glimts beste
11 TIMER SIDEN
Helt mot slutten omgangen scoret Marc Vales inn 1-0-målet for gjestende litt mot spillets gang. Han fikk stå umarkert på bakre stolpe etter en corner og banket ballen i mål.
Sett denne?

Feiret brasseperle med drakten som flagg

Mjøndalen hadde en god mulighet helt mot slutten av omgangen da målvakt Jacob Storevik var på en bærtur, men Fredrik Brustads avslutning mot åpent mål ble blokkert av en Sandefjord-forsvarer i siste liten.
– Er det ikke typisk. Vi har to-tre store sjanser og de en halv sjanse de scorer på, sa Mjøndalen-trener Vegard Hansen til Discovery.
Mjøndalen fortsatte der de slapp etter hvilen og dominerte banespillet stort. Etter en drøy times spill fikk de lønn for strevet.
Markus Nakkim utlignet til 1-1 etter å ha brent flere gode forsøk i 1. omgang. Nok en gang ble det mål etter en corner. Ingen Sandefjord-forsvaret fikk klarert Nakkims styring på Kent Håvard Eriksens skudd.
Mjøndalen ligger på kvalifiseringsplass med 14 poeng. Laget står uten seier siden 3-0-kampen over Haugesund 10. juli. Det er blitt bare tre uavgjort og resten tap siden den gangen.
(©NTB)
Eliteserien
Pellegrino med stikk til Kanari-Fansen: – Driver bare med ræl og faenskap
11 TIMER SIDEN
Eliteserien
Knutsen føler med LSK: – Ikke sånne ting som skal vippe kamper
12 TIMER SIDEN