Populære sporter
All sport
Vis alt

Mer dårlig Brann-nytt: – Jeg er langt nede nå

Håkon Brandsnes

Oppdatert 25/04/2021 klokken 16:37 GMT+2

Brann får det ikke til å stemme i sesongoppkjøringen. Etter 1-4-tapet for Bodø/Glimt kom også nyheten om at kaptein Daniel Pedersen trolig mister seriestarten.

Daniel Pedersen

Foto: Eurosport

Problemene hoper seg opp for Brann. Søndag gikk bergenserne på sitt tredje strake tap i sesongoppkjøringen etter 1-4 mot Bodø/Glimt.
Før pause måtte Brann-kaptein Daniel Pedersen ut med skade.
Brann-lege Magnus Myntevik sier at dansken trolig at pådratt seg brudd i flere ribbein. Han sier at det i utgangspunktet går fire uker før en spiller er tilbake fra en slik skade.
– Jeg har veldig vondt. Jeg kjenner det i ribbeina når jeg beveger meg. Det er noe som ikke er som det skal, sier 29-åringen til Bergensavisen.

– Utrolig trist om seriestarten ryker

Pedersen pådro seg skaden i en duell med Glimts Urik Saltnes og Brann-stopper Ole Martin Kolskogen.
Brann-lege Myntevik tror det er kneet til sistnevnte som har forårsaket skaden.
– Jeg er langt nede nå. Jeg har trent så hardt for å være klar til seriestart, så det vil være utrolig trist om den ryker. Jeg må bare se hvordan det utvikler seg. Forhåpentligvis går det ikke så lang tid som fire uker. Jeg skal gjøre alt jeg kan for å bli klar, sier Pedersen til lokalavisen.
Saken fortsetter under videoen.
picture

– Gidder ikke å sitte når han ikke har sjans på pokalen

– For enkelt å score mål på oss

Brann har nå tapt tre av tre treningskamper. Først tapte de 1-4 for Sogndal, så 0-1 for Åsane, før de søndag tapte 1-4 for Glimt.
– Vi slipper inn fire mål uten at Glimt skaper altfor mye. Det er for enkelt å score mål på oss, sa Brann-trener Kåre Ingebrigtsen til Bergens Tidende etter kampen.
Sondre Sørli, Ola Solbakken, Sebastian Tounekti og Axel Lindahl scoret målene for Glimt. Branns scoring var et selvmål av Vegard Leikvoll Moberg.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame