I en uttalelse publisert på klubbens hjemmesider, bekrefter Odd at Jan Frode Nornes ikke er ønsket med videre som hovedtrener. Derimot har ikke Tønsberg-mannen blitt sagt opp av klubben, men er blitt tilbudt en annen rolle i klubben.
«Odds Ballklubb har ikke sagt opp Jan Frode Nornes, men har etter en samlet vurdering kommet til at det beste for klubben nå er et trenerskifte. Klubben er derfor i samtaler med Jan Frode Nornes om en løsning til det beste for begge parter. Odds Ballklubb har tilbudt Jan Frode Nornes å fortsette i en annen rolle i klubben – og håper sterkt at vi kan finne en løsning for dette», skriver klubben på sine hjemmesider.
Eliteserien
Flere Eliteserie-klubber jaktet stopperen: Nå er valget tatt
7 TIMER SIDEN
Videre begrunner klubben at avgjørelsen kommer som følge av fjorårets svake resultater, hvor Odd havnet på en skuffende 13. plass på tabellen.
«Klubben har i etterkant av fjorårets sesong gjennomført en grundig evaluering. Basert på denne og på situasjonen klubben befinner seg i, er det behov for å gjøre endringer for å snu utviklingen. Ved å gjennomføre disse nødvendige endringene, mener klubben at det kan skapes ny og nødvendig dynamikk og resultatframgang», lyder det videre i pressemeldingen.
Spekulasjonen rundt trenerspørsmålet begynte å svirre lørdag morgen, da Telemarkavisen meldte at Nornes skulle ha fått sparken som trener.
Daglig leder i Odd, Einar Håndlykken, har ikke besvart Discoverys henvendelser lørdag ettermiddag.
Eliteserien
Nidaros: Nok en Rosenborg-angriper på vei bort
8 TIMER SIDEN
Eliteserien
Rosenborg-talentet til Serie A: – Største salget på fem år
9 TIMER SIDEN