Populære sporter
All sport
Vis alt

Kasper Junker med Eriksen-støtte etter nok en scoring i Japan

Joakim Miøen

Oppdatert 13/06/2021 klokken 17:16 GMT+2

Fjorårets toppscorer i Eliteserien, Kasper Junker, viste sin støtte til Christian Eriksen etter en ny scoring i Japan søndag.

Kasper Junker

Foto: Eurosport

Fjorårets toppscorer i Eliteserien har fått en god start på karrieren i Japan. Han står nå med åtte mål på ni kamper for Urawa Red Diamonds.
Etter en ny scoring søndag morgen norsk tid, mot Vissel Kobe, viste 27-åringen fra Vejle i Danmark sin støtte til Christian Eriksen.
Den danske superstjernen kollapset under EM-kampen mot Finland lørdag, men er nå ved bevissthet og på bedringens vei.
Junker viste fram en t-skjorte han hadde under drakta, med teksten "Stay strong Christian".

Lukaku-støtte

Junker føyer seg inn i rekken av fotballprofiler som viser sin støtte til Eriksen.
I går løp Eriksens lagkamerat i Inter, Romelu Lukaku, rett bort til kamera etter sin første scoring mot Russland. Belgieren ropte deretter "Chris! Christ! Jeg elsker deg".
– Jeg er glad for seieren, men tankene mine er hos min lagkamerat. Jeg tilegner denne prestasjonen til ham, sa Lukaku i et intervju vist på TV 2 etter kampen.
– Jeg gråt mye på grunn av det som skjedde ham, for jeg var redd. Vi har levd sterke øyeblikk sammen, og jeg har tilbrakt mer tid sammen med ham enn med min familie. Jeg tenkte på ham, hans kone og hans barn.
Flere lag har også ytret sin støtte søndag. Sverige-troppen har blant annet lagt ut et bilde der de står foran et banner med teksten "Kjemp, Christian".

Oppdatering

Søndag hadde også det danske fotballforbundet en pressebrief rundt stjernens situasjon. Der opplyste de om at Eriksen har vært gjennom prøver som er «fine».
På pressemøtet bekreftet de også at Eriksen ble rammet av hjertestopp og at han ble gjenopplivet med et støt fra en hjertestarter.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame