Fjorårets toppscorer i Eliteserien har fått en god start på karrieren i Japan. Han står nå med åtte mål på ni kamper for Urawa Red Diamonds.
Etter en ny scoring søndag morgen norsk tid, mot Vissel Kobe, viste 27-åringen fra Vejle i Danmark sin støtte til Christian Eriksen.
Eliteserien
LSK-profilen tar pause fra fotballen: – Tabuet svinner hen
I GÅR KLOKKEN 20:24
Den danske superstjernen kollapset under EM-kampen mot Finland lørdag, men er nå ved bevissthet og på bedringens vei.
Junker viste fram en t-skjorte han hadde under drakta, med teksten "Stay strong Christian".
Les også: DBU med positiv Eriksen-oppdatering

Lukaku-støtte

Junker føyer seg inn i rekken av fotballprofiler som viser sin støtte til Eriksen.
I går løp Eriksens lagkamerat i Inter, Romelu Lukaku, rett bort til kamera etter sin første scoring mot Russland. Belgieren ropte deretter "Chris! Christ! Jeg elsker deg".
– Jeg er glad for seieren, men tankene mine er hos min lagkamerat. Jeg tilegner denne prestasjonen til ham, sa Lukaku i et intervju vist på TV 2 etter kampen.
– Jeg gråt mye på grunn av det som skjedde ham, for jeg var redd. Vi har levd sterke øyeblikk sammen, og jeg har tilbrakt mer tid sammen med ham enn med min familie. Jeg tenkte på ham, hans kone og hans barn.
Flere lag har også ytret sin støtte søndag. Sverige-troppen har blant annet lagt ut et bilde der de står foran et banner med teksten "Kjemp, Christian".

Oppdatering

Søndag hadde også det danske fotballforbundet en pressebrief rundt stjernens situasjon. Der opplyste de om at Eriksen har vært gjennom prøver som er «fine».
På pressemøtet bekreftet de også at Eriksen ble rammet av hjertestopp og at han ble gjenopplivet med et støt fra en hjertestarter.
Eliteserien
Knutsen om det potensielle rekordkjøpet: – Jeg har lyst til å ta en prat med han
13/08/2022 KLOKKEN 08:11
Eliteserien
Kårer rundens verste og beste debut: – Som en klumpete LEGO-figur
08/08/2022 KLOKKEN 07:33