• Se Stabæk - Rosenborg søndag kl. 17 på discovery+
Stabæk skal etter planen ta imot Rosenborg på Nadderud søndag kveld. Det er imidlertid en risiko for at kampen må spilles på Mjøndalens hjemmebane, Consto Arena.
Det bekrefter Jon Tunold, daglig leder i Stabæk, overfor Discovery.
Eliteserien
Nærmer seg comeback etter skade – ligger an til å rekke seriestart
17 TIMER SIDEN
– Vi tror ikke det er veldig sannsynlig, men vi må ha en reservearena i tilfelle. Men slik det ser ut nå tror vi den blir spilt her, sier Tunold.
Nidaros meldte om saken først. Tidens Krav skriver også at Sandefjord - Kristiansund kan bli flyttet til Skagerak Arena i Skien.
Saken fortsetter under videoen.

Hareide om straffesituasjonen: – En skandale

Samtlige klubber har fått beskjed

Årsaken er et potensielt snøfall i forkant av kampen. Der Nadderud har gressmatte, har Consto Arena kunstgress. Mjøndalen spiller borte mot Vålerenga på søndag. Derfor vil banen være tilgjengelig for Stabæk.
– Usikkerhetsmomentet ligger i om det kommer snø i helgen. Nå ligger det duk på banen. Det jobbes med banen gjennom helgen, sier Tunold.
Han forteller at samtlige klubber har fått beskjed av Norges Fotballforbund om å ha en reservearena klar.
– Det blir avgjort søndag formiddag med en tidlig befaring hvis vi er usikre, men per nå føler vi oss ganske sikre på at den spilles på Nadderud, sier Tunold.
Saken fortsetter under videoen.

Spår at superspissen selges for over 30 millioner

Hareide ikke like sikker

Dermed kan vi få et scenario der Stabæk-fansen feirer tre poeng og at Mjøndalen har rykket ned på rivalens egen hjemmebane.
Der Tunold virker relativt sikker på at kampen spilles på Nadderud, er ikke RBK-trener Åge Hareide like sikker.
– Det har kommet et lite varsel på at vi kan risikere å spille på kunstgress hvis baneforholdene ikke blir bedre. Jeg kan ikke se at de blir særlig mye bedre mot helga. Det har vært kaldt, frost og snø der nede, sier Hareide til Nidaros.
På værmeldingstjenesten Yr meldes det om minimalt med snø i Bærum, men en temperatur ned til 10 kuldegrader denne helgen.
Stabæk ligger for øyeblikket på kvalikplassen i Eliteserien, tre poeng foran Mjøndalen og Brann. To kamper gjenstår av sesongen.
Eliteserien
Rekdal har oppskriften klar: Slik skal RBK ta tilbake tronen
I GÅR PÅ 18:10
Eliteserien
Ferdig i Bodø/Glimt – Reisen går til Tyskland
I GÅR PÅ 10:33