Populære sporter
All sport
Vis alt

Hevder RBK jakter nok en midtbanespiller

Vegard Kjøllmoen Steien

Oppdatert 22/12/2022 klokken 15:40 GMT+1

Ifølge den danske avisen Ekstra Bladet, er Kjetil Rekdal og co. fortsatt interesserte i å forsterke midtbanen i 2023.

Iver Fossum

Foto: NTB

Avisen skriver at Rosenborg har vist interesse for Iver Fossum.
Drammenseren, som står med 14 landskamper for Norge, har kontrakt med Aalborg til sommeren. Det betyr at han står fritt til å gå i forhandlinger med andre klubber allerede i vinter. Dermed er det naturlig å tenke at en overgang først vil være aktuelt til sommeren.
RBK skal ikke være den eneste klubben som er interessert. Ekstra Bladet skriver at også Malmö skal være blant klubbene som ivrer etter å hente 26-åringen.
Trønderne har vært tidlig ute med å sikre seg forsterkninger inn mot 2023-sesongen. Rosenborg har allerede hentet Ísak Snaer Thorvaldsson, Ulrik Yttergård Jenssen, Santeri Väänänen og Morten Bjørlo.

Rutinert

Fossum er et kjent navn for det norske fotballpublikummet. Midtbanespilleren slo gjennom i Strømsgodset, der han spilte 73 førstelagskamper. I 2016 gikk turen videre til Hannover. Der fikk han 66 kamper før Fossum signerte for Aalborg.
I den danske klubben har han blitt en svært viktig brikke. Siden overgangen i 2019 har han spilt 119 kamper for rødtrøyene.
Fossum var sist tatt ut i den norske landslagstroppen i VM-kvalifiseringskampene mot Tyrkia og Gibraltar i oktober i fjor, da han erstattet en skadet Fredrik Midtsjø.
I sommer skal den polske klubben Lech Poznan ha lagt inn et bud på flere millioner for midtbanespilleren, men klarte ikke å komme til enighet med Aalborg.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame