Laget er satt opp i en 4-4-2-formasjon, og ser slik ut:
Keeper: Sean McDermott - KBK
McDermott har vært tryggheten selv hos KBK denne våren og agert som matchvinner når KBK har blitt satt under press.
Eliteserien
Har ikke vunnet på åtte kamper – nå forlenger trenerduoen kontrakten
22/09/2022 KLOKKEN 10:42
Høyreback: Mikkel Desler - FK Haugesund
Høyrebacken som har signert for Toulouse var soliditeten selv. Dansken har levert på et høyt nivå i flere sesonger og denne våren har ikke vært noe unntak.
Midtstopper: Andreas Hopmark – KBK
Hopmark, som tidligere har bundet sammen midtbanen, har spilt mye i midtforsvaret denne sesongen og gjort det med bravur. Hopmark er god både i duellspillet og med ballen i beina. Fortsetter han å spille stopper vil han vokse frem som en av seriens beste. Enormt høyt laveste nivå.
Midtstopper: Markus Nakkim - Mjøndalen
Stopperen har virkelig vokst med tillit hos Mjøndalen. Han er god strukturelt og leder de bakre rekkene hos bruntrøyene. Nakkim er i tillegg god med ballen.
Venstreback: Kristoffer Haugen – Molde
Haugen har blitt nærmest en målmaskin denne våren og har spilt sin beste fotball i karrieren. Han har vokst etter at han fikk konkurranse av Birk Risa.
Sett denne? (Saken fortsetter etter videoen)

Bernt oppsummerer: Brann-krise, flaue Viking-scener og RBK-spådom

Høyre midtbane: Aron Dønnum - Vålerenga
Kantspilleren mistet noen kamper grunnet skade, men da han spilte var Dønnum til tider et angrep alene. Han har en herlig fysikk og er ekstremt dyktig til å utfordre en mot en. Han vil bli sårt savnet hos Vålerenga.
Sentral midtbane: Fredrik Aursnes - Molde
Midtbanespilleren fikk sin A-landslagsdebut tidligere denne våren og er solgt til nederlandsk fotball. Han har som vanlig styrt midtbanen hos Molde. Han er god begge veier og denne våren har han også levert en del målpoeng fra sin dype posisjon.
Sentral midtbane: Ulrik Saltnes -Bodø/Glimt
Det blir lett at man sammenligner med fjorårets sesong og da var Saltnes helt ekstrem, men han har vært god også i år og driver dette laget fra sin indreløperposisjon.
Venstre midtbane: Gjermund Åsen - LSK
Åsen har vært en berikelse for LSK fra første dag. Han var en av få LSK-spillere som leverte i de første kampene også. Etter omleggingen til 3-4-3 har han vært drivende god i hver eneste kamp og er en av lagets store ledere.
Angrep: Ohi Omoijuanfo - Molde
Trenger egentlig ikke å skrive noe under Ohi. Antallet scoringer taler sitt tydelige språk. Ohi har vært enorm denne våren og selv om konkurransen var knalltøff på denne posisjonen var spissen helt udiskutabel til slutt.
Angrep: Thomas Lehne Olsen - LSK
For en vårsesong Lehne Olsen har hatt. Kapteinen har vært monumental for LSK og er mannen som sørger for at klubben har los på edelt metall.
Sett denne?

Hornelands lovnad: – Vår jobb å være brutale nok til å få ryddet opp

Eliteserien
Sønnen satt fast i Russland da krigen brøt ut: – Kjente godt på det
19/09/2022 KLOKKEN 09:41
Eliteserien
Inne i landslagsvarmen etter drømmesesong: – Befriende at vinduet er stengt
16/09/2022 KLOKKEN 14:30