Populære sporter
All sport
Vis alt

Skadesmell for Bodø/Glimt – rekker ikke seriestart

Vegard Kjøllmoen Steien

Oppdatert 09/02/2024 klokken 20:16 GMT+1

Bodø/Glimt-spissen måtte hjelpes av banen under torsdagens treningskamp mot Malmö. Nå er det klart at Runar Espejord må belage seg på et lengre skadeavbrekk.

Ulrik Saltnes og Runar Espejord.

Foto: NTB

Torsdag kveld ble det tatt MR-bilder av Runar Espejord, og fredag har bildene blitt vurdert av det medisinske apparatet.
bekrefter Bodø/Glimts lege, Morten Sørgård, at Espejord må følge laget fra sidelinjen en god stund fremover.
– Vi har brukt dagen i dag til å finne ut hva vi skal gjøre med Runar, og vi har gått gjennom bildene med en MR-lege. Runar kommer til å trenge en god periode før han spiller kamper igjen, hvor lenge det blir kan vi ikke si noe mer om akkurat i dag, sier Morten Sørgård til glimt.no.
Videre står det at Espejord ikke bare vil gå glipp av de to kommende kampene mot Ajax, men også første oppgjør i Eliteserien, som er 1. april borte mot Fredrikstad.
Espejord har slitt med store skadeproblemer de siste sesongene. I høst måtte han opereres etter å ha pådratt seg en skade i oppgjøret mot Lugano. Det gjorde at han mistet resten av sesongen.
Nå må han belage seg på nok et lengre opphold på sidelinjen. Etter kun et kvarter på banen mot Malmö ble Espejord sittende på gressmatten. Han fikk behandling i flere minutter før han måtte hjelpes av banen.
Espejord hadde tydelige smerter på baksiden av høyre lår.
Oscar Kapskarmo er den eneste rene spissen som ikke sliter med skader. Kasper Høgh er fortsatt ikke tilbake etter skadetrøbbelet han pådro seg i Stabæk i fjor. I tillegg har Glimt solgt Faris Pemi Moumbagna til fransk fotball i vinter.
Mot Malmö var det hjemvendte Håkon Evjen som startet på topp for de regjerende seriemesterne, men han er primært tiltenkt rollen som indreløper i Knutsens ellever.
Bodø/Glimt møter Ajax i det første av to oppgjør i Conference League førstkommende torsdag. Returoppgjøret spilles på Aspmyra uken etter.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame