• Se Bodø/Glimt mot Stabæk søndag kl. 18.00 på discovery+.
– Det er to kamper, så man trenger ikke begynne å stresse av den grunn. Jeg prøver bare å prestere for laget mitt, så får målene komme som en bonus og et resultat av det, sier spissen når Discovery møter han på Aspmyra dagen etter hjemmetapet for gullrival Molde.
Hjemmetapet torsdag ble den regjerende seriemesterens første tap på Aspmyra på utrolige tredve kamper. I en kamp som bølget frem og tilbake, så var det til slutt gjestene fra Møre som sikret trepoengeren etter to mål av Ohi. Glimt på sin side gikk målløse av banen.
Eliteserien
Glimt berget poeng på overtid mot erkerivalen
I GÅR PÅ 18:01
– Det er tungt selvfølgelig. Vi spilte en god kamp og hadde en fin prestasjon. Det er kjipt å ikke ta med seg noe fra den kampen der, og det er litt marginer mot, fortsetter Botheim.
21-åringen har siden fjorårets toppscorer i Eliteserien, Kasper Junker, forlot dørene på Aspmyra tidligere i år, vært førsteprioritet på spissplass for gultrøyene. Og selv om det er store sko å fylle, så er 21-åringen klinkende klar på at han ikke lar seg påvirke av det målpresset som medfølger, når du er førstespiss hos gulljagende Bodø/Glimt.
– Det stresser jeg ikke med i det hele tatt egentlig. Se på hva jeg har gjort så langt! Jeg har seks mål allerede og har fått en god start. Nå gjelder det bare å se videre inn mot neste kamp og fortsette å prestere bra.
Søndag venter tidligere lagkamerater, når Stabæk inntar Aspmyra. Kampen ser du på discovery+ fra kl. 18.00.
OBOS-ligaen
Sandnes Ulf forsvarte tabelltoppen mot blodfattige Stabæk: – Fulgte planen til punkt og prikke
25/04/2022 PÅ 17:56
UEFA Europa Conference League
Pelle Politibil-kjendis: – Angrer på at jeg lot Mourinho få ta bilde med meg
13/04/2022 PÅ 17:31