SKIEN: Milan Jevtovic kjemper om startplass i Odd etter sommerens overgang. Nå forteller han om en tung tid i AGF. Han kom til Danmark fra Røde Stjerne sommeren 2020, men fikk bare to kamper fra start i cupen for Superliga-laget. Han mener han kom til klubben på falske løfter.
– Jeg gikk dit og fikk lovnader om at jeg skulle spille. Så startet jeg med noen gode innhopp og en målgivende, før jeg ble skadd, forklarer Jevtovic til Discovery.
Eliteserien
Stor analyse før gullkampen: Botheim «on fire» og et høytpressende Molde
2 TIMER SIDEN
Serberen mistet tre uker til skade senhøsten 2020. Da han kom tilbake ble det med korte innhopp i Superligaen. Han mener David Nielsen stadig kom med unnskyldinger for hvorfor han ikke fikk spille.
– Etter skaden fikk jeg ikke sjansen. Jeg kom innpå 10-15 minutter i hver kamp. Jeg startet to kamper i cupen, og leverte et par målgivende, men fikk likevel aldri sjansen. De mente at jeg ikke var klar etter skaden, uten at jeg kunne forstå det. De kom bare med unnskyldninger for hvorfor jeg ikke spilte. Jeg spurte hva jeg måtte gjøre, men fikk ikke noen gode svar, sier Jevtovic tydelig oppgitt.

Sjokkert etter cup-exit: – Noe av det verste jeg har vært borti

AGF kom seg til serievinnersluttspillet i Danmark, hvor laget fikk det tøft uten seier på de tre første kampene. Likevel var det ikke plass til Jevtovic.
– Jeg jobbet hardt på trening, og fikk skryt for det. Laget var i dårlig form, men jeg fikk ikke sjansen. Man skulle jo tro at når man leverer på trening, og laget ikke fungerer at man kanskje skulle få sjansen, men de sa én ting og gjorde noe annet, fortsetter 28-åringen.

Nærmer seg kampform

Kantspilleren, som fikk sin debut med et innhopp mot gamleklubben Bodø/Glimt, er takknemlig for at Odd tok sjansen på han.
– Det er veldig fint å være på plass, og jeg er veldig glad for at jeg får denne sjansen. Jeg kjenner godt til Norge fra før, og husker Odd fra mine to år i Norge, sier Jevtovic.
Sett denne?

RBK-talent vurderer fremtiden: – Kan ikke vente lenger

På tross av et tynt kampgrunnlag føler serberen at formen er i annmarsj.
– Jeg spilte 22-23 kamper i Danmark, men fikk ikke så mange minutter. Nå jobber jeg meg inn, og føler at jeg nærmer meg hundre prosent, sier kantspilleren.
Onsdag startet Jevtovic sin første kamp for skienslaget, da takket han for tilliten med en scoring. Odds hovedtrener Jan Frode Nornes kan fortelle at Jevtovic er nære å kjempe om en startplass.
– Han gir oss konkurranse i laget. Han er direkte i spillestilen, og det lukter mål av han. Vi er veldig glad for å ha han på plass, og nå skal han bli mer kjent med systemet, sier Jan Frode Nornes.
Eliteserien
Kamp mot klokka – håper å få Samuelsen klar til RBK-kampen
18 TIMER SIDEN
Eliteserien
Har ett år igjen av kontrakten – vil forlate klubben i vinter
21 TIMER SIDEN