– Det er trist på mange måter. Jeg har vært her lenge, så jeg føler jeg har vokst opp i klubben. Men det er en tid for alt, sier Simen Kind Mikalsen til LSK TV.
Venstrebacken kom fra Ull/Kisa etter 2013-sesongen, men etter åtte sesonger i kanarigult venter nye utfordringer.
Eliteserien
Bekreftet: Rosenborg-talentet til Serie A
EN TIME SIDEN
– Nå er det slutt. Jeg ser tilbake på mange gode minner. Det er vemodig, men jeg har hatt en veldig fin tid, fortsetter han til kanalen.
Kind Mikalsen sitt opphold i LSK-drakt vil kanskje aller best bli husket for målet i cupfinalen tilbake i 2017, da han satte tidenes raskeste cupfinalescoring mot Sarpsborg allerede i det andre spilleminutt.
28-åringen var fast inventar i Lillestrøm-laget i årene etter at han ankom klubben, men de siste tre sesongene har det blitt mindre spilletid. I år har Kind Mikalsen slitt med en skade som har gjort at han har vært utilgjengelig i store deler av sesongen.
Venstrebacken står med 179 kamper for gultrøyene.
LES OGSÅ: LSK kan slå egen rekord: – Ville ikke byttet ut trenerne med noen

Én av tre som forsvinner

Simen Kind Mikalsen er ikke den eneste LSK-spilleren som skal på klubbjakt når kontrakten utløper ved årsskiftet. Romerikes Blad melder at Daniel Gustafsson og Josef Baccay også er ferdige i Lillestrøm etter sesongen.
Ifølge avisen har Gustafsson tilbud fra Kypros og Sverige, mens Baccay har uttalt at spilletid er det viktigste for hans fremtidige klubbvalg. 20-åringen håper på tilbud fra enten Eliteserien eller OBOS-ligaen.

Har alt i egne hender før skjebnekampen: – Stemningen er spent

Eliteserien
Rekdal henter RBK-legende inn i trenerteamet
EN DAG SIDEN
Eliteserien
Tilbakeblikk på den utrolige trenerkarrieren: – En kraftpakke av en kar
I GÅR PÅ 21:14