Populære sporter
All sport
Vis alt

Fagermo forlenger med Vålerenga

Joakim Miøen

Oppdatert 19/08/2021 klokken 16:38 GMT+2

Dag-Eilev Fagermo har skrevet under på ny kontrakt med Oslo-klubben.

VIF-trener Dag-Eilev Fagermo.

Foto: NTB

Det bekrefter klubben på sine nettsider torsdag.
Vålerenga-sjefen har signert på en avtale som strekker seg ut 2024.
– Jeg er veldig glad og takknemlig for en ny og lengre periode i Vålerenga. Jeg ble tatt imot på en fantastisk måte, og syns det å jobbe i klubben er veldig, veldig stort, sier han ifølge klubbens nettsider.
– Ambisjonene mine med Vålerenga, forhåpentligvis sammen med resten av klubben, er minst like høye nå som da jeg kom. Vi skal vinne med underholdende fotball og høy grad av egenrekrutterte spillere. Husk folkens, vi har fortsatt medaljer å spille om i høst, avslutter han.
Styreleder i Vålerenga Fotball Elite, Tuva Ørbeck Sørheim, er fornøyd med å ha sikret seg Fagermo på en ny langtidskontrakt.
– Det er veldig mange grunner til at vi forlenger med Dag-Eilev, men kanskje den viktigste grunnen er at han er så trofast mot den strategien vi har lagt som klubb. Han gir unge spillere sjansen, og det bærer frukter. Senest med Kristoffer Klaesson til Premier League og Aron Dønnum til belgisk toppdivisjon. I tillegg liker jeg veldig godt at han er så ambisiøs. Han ønsker å skape en skandinavisk toppklubb, sier Ørbeck Sørheim.
Sett denne?
picture

Pellegrino til Glimt, overgangsbonanza og selvkritikk

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame