Det bekrefter klubben på sine nettsider torsdag.
Vålerenga-sjefen har signert på en avtale som strekker seg ut 2024.
Eliteserien
Gleder seg til å se konkurrenten tilbake på banen: – Kjempeforsterkning
3 TIMER SIDEN
– Jeg er veldig glad og takknemlig for en ny og lengre periode i Vålerenga. Jeg ble tatt imot på en fantastisk måte, og syns det å jobbe i klubben er veldig, veldig stort, sier han ifølge klubbens nettsider.
– Ambisjonene mine med Vålerenga, forhåpentligvis sammen med resten av klubben, er minst like høye nå som da jeg kom. Vi skal vinne med underholdende fotball og høy grad av egenrekrutterte spillere. Husk folkens, vi har fortsatt medaljer å spille om i høst, avslutter han.
Styreleder i Vålerenga Fotball Elite, Tuva Ørbeck Sørheim, er fornøyd med å ha sikret seg Fagermo på en ny langtidskontrakt.
– Det er veldig mange grunner til at vi forlenger med Dag-Eilev, men kanskje den viktigste grunnen er at han er så trofast mot den strategien vi har lagt som klubb. Han gir unge spillere sjansen, og det bærer frukter. Senest med Kristoffer Klaesson til Premier League og Aron Dønnum til belgisk toppdivisjon. I tillegg liker jeg veldig godt at han er så ambisiøs. Han ønsker å skape en skandinavisk toppklubb, sier Ørbeck Sørheim.
Sett denne?

Pellegrino til Glimt, overgangsbonanza og selvkritikk

Eliteserien
Adams tilbake i full trening: – Merket at han har vært ute
3 TIMER SIDEN
Eliteserien
Norske toppklubber bes om å bruke mindre flomlys
9 TIMER SIDEN