Populære sporter
All sport
Vis alt

Eksperten lovpriser Berg-erstatteren: – Enda skarpere enn Patrick

Helene Fineide

Publisert 27/10/2021 klokken 10:10 GMT+2

Discovery-ekspert Joacim Jonsson tror Bodø/Glimts Elias Hagen virkelig kan få sitt gjennombrudd i gullkampen mot Molde, så fremt kampbildet går i hans favør.

Elias Hagen

Foto: NTB

  • Det er duket for gullkamp! Se Molde-Bodø/Glimt onsdag kl. 20.00 på discovery+
Elias Hagen har lenge blitt spådd som en naturlig arvtaker etter Patrick Berg på Glimts midtbane. Og med en kneskadet Berg på sidelinjen, lages det nå rom for 21-åringen til å virkelig vise hva han er god for.
Indreløperen fra Grorud kom inn for en skadet Berg etter snaue halvtimen mot Strømsgodset søndag – en kamp som til slutt endte 1-1.
– Det ble en vanskelig kamp på søndag. Godset mannsmarkerte midtbanespillerne og da kom han ikke riktig til sin rett og klarte ikke rive seg ut av det, mener Discoverys Joacim Jonsson.
– Men hvis Glimt klarer å styre spillet mot Molde på onsdag, da står ikke Elias Hagen tilbake.

Dette er erstatteren bedre på

Onsdag venter nemlig Molde til gullkamp på Aker Stadion.
Eksperten frykter dog ikke at savnet av Patrick Berg vil bli for stort for Bodø/Glimt, og drar frem en rekke kvaliteter han mener taler i den unge midtbanespillernes favør i den kommende kampen.
– Han er en glitrende pasningsspiller og god til å diktere spillet. Akurat der er han faktisk enda skarpere enn Patrick (Berg), sier Jonsson.
– I spillet uten ball er derimot Berg bedre. Patrick er mer robust mann-mot-mann, og det er en enorm forskjell på de to spillerne defensivt.

Kan få sitt gjennombrudd

Nordlendingene måtte se seg slått i bortekampen mot Molde i fjor. Også tidligere i år gikk gultrøyene tomhendte av banen da Molde gjestet Aspmyra.
Nå tror Jonsson kampbildet blir avgjørende for Berg-erstatterens innvolvering i den kommende toppkampen.
– Kampbildet blir litt avgjørende. Klarer Molde å trykke ned Glimt, da kommer savnet til Patrick Berg å være der. Om Glimt derimot får styre spillet så får Elias Hagen sitt gjennombrudd, avslutter eksperten.
  • Se Molde-Bodø/Glimt onsdag kl. 20.00 på discovery+
Bodø/Glimt-spesial: De historiske dagene da Roma fikk bank:
picture

Bodø/Glimt-spesial: De historiske dagene da Roma fikk bank

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Relaterte kamper
Reklame
Reklame