• Se storoppgjøret Barcelona - Real Madrid i den spanske supercupen onsdag 12. januar fra klokken 20:00 på MAX og discovery+!
Svenskens kontrakt løp ut ved nyttår, i likhet med en rekke andre Sarpsborg 08-spillere, men i intervjuet sier Molins at han er detaljer unna en forlengelse med østfoldingene.
Dermed blir han trolig værende i Sarpsborg 08 i ytterligere ett år.
Eliteserien
Gauseth oppsummerer: Wahlstedt-hyllest, røde kort og heltent Sæter
27/06/2022 PÅ 15:14
– Jeg har trivdes veldig bra siden jeg kom hit forrige høst. Det ble en halv sesong i Rosenborg, og så tilbake. Det ser ut som det blir en forlengelse, og det føles bra. Jeg er nære mine barn i Malmö og det er en klubb som er på vei opp og frem, sier Molins til Fotbollskanalen.
Østfoldingene avsluttet Eliteserie-sesongen med to tap. Før det var de imidlertid et av seriens store formlag. Til slutt havnet de på åttendeplass.
– Det er en klubb som var i Europa League i 2018/2019. Siden har det stått litt stille, men nå er noe på gang igjen. Jeg synes det er spennende og bra for meg. Vi får se om vi kommer helt i mål, men det virker som det blir sånn, sier Molins om forlengelsen.
Sarpsborg 08 er for øyeblikket på trenerjakt. Onsdag kom nyheten om at det trolig er tidligere Hammarby-trener Stefan Billborn (49) som får jobben.
– Det er bare rykter, så det er vanskelig for meg å uttale meg. De to siste trenerne (Mikael Stahre og Lars Bohinen) vi har hatt, har vært bra. De har gjort sakene sine på ulikt vis. Nå valgte klubben ikke å fortsette med Lars og er ute etter noe nytt. Da får vi se hva det blir. Jeg kommenterer ikke det. Vi får se når det blir ferdig, sier Molins.
Eliteserien
TV 2: Vålerengas keeper selges til Toulouse
26/06/2022 PÅ 20:52
Eliteserien
Presset vokser på Fagermo: – Trodde vi skulle være med helt der oppe
26/06/2022 PÅ 20:42