Populære sporter
All sport
Vis alt

Bodø/Glimt forlenger med Amahl Pellegriono etter utenlandsk interesse: – Det rette valget

Joakim Opphus

Oppdatert 12/12/2022 klokken 13:13 GMT+1

Bodø/Glimt bekrefter på en pressekonferanse at de har forlenget med 2022-sesongens toppscorer i Eliteserien, Amahl Pellegrino (32).

Amahl Pellegrino

Foto: NTB

32-åringen fra Drammen har signert en toårsavtale med fjorårets sølvvinner ut 2024. Det bekrefter laget på twitter og på pressekonferansen.
– Det er stort for meg og familien. Vi føler at dette er en klubb og en by hvor vi er veldig ønsket og derfor falt valget ned på at vi har lyst til å bli værende her, sier Pellegrino på pressekonferansen.
Pellegrino står med 42 mål og 19 målgivende på 69 kamper for de gule fra Bodø. I 2022 banket han inn 25 mål på 27 kamper for sølvvinnerne.

Tilbud fra Asia

Storscoreren skal ha ifølge rumenske medier ha vært nær en overgang til den rumenske klubben CFR Cluj, men til slutt så var det Bodø/Glimt som vant drakampen om Pellegrino.
– Jeg sa i fra til klubben at mitt neste valg måtte føles riktig for meg og min familie. Det er grunnen til hvorfor jeg var på et lite klubbesøk. Etter det besøket prøvde jeg å veie litt frem og tilbake hva som passet meg mest og trigget meg mest, og jeg sitter vel egentlig igjen, den dag i dag, at jeg har tatt det rette valget, sier Pellegrino.
Pellegrino forteller også om flere konkrete tilbud fra utenlandske klubber, men at klubbene det var snakk om var «på andre siden av jorda» og ikke var like aktuelle og ikke «fristet like mye».
– Glimt har mye mer å gi enn det jeg har hatt tilbud fra, sier drammenseren.
Sportslig leder i Bodø/Glimt, Håvard Sakariassen, er glad for å ha «Pelle» med videre.
– «Pelle» er så klart en veldig viktig brikke i byggverket inn mot de neste sesongene. Så vi er selvfølgelig veldig lykkelig for at valgte å fortsette karrieren her, sier Sakariassen.
Tidligere i høst fortalte Pellegrino til Discovery at en Glimt-forlengelse fristet.
– Det frister selvfølgelig veldig mye å signere en ny og lenger avtale med Bodø/Glimt, sa han da. Nå er han altså med i to nye år.
picture

Pellegrino om mulig Glimt-forlengelse: – Ikke vurdert noe annet enda

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame