Populære sporter
All sport
Vis alt

Ble stemplet som «kjempesignering» – nå selges han etter 45 minutter for VIF

Vegard Kjøllmoen Steien

Oppdatert 26/07/2022 klokken 10:35 GMT+2

22 år gamle Albin Mörfelt fortsetter karrieren i Allsvenskan.

Albin Mörfelt

Foto: NTB

Vålerenga bekrefter at de har solgt Mörfelt til den svenske klubben Degerfors IF. Det kommer fram på klubbens hjemmeside.
Denne sesongen har Mörfelt vært lånt ut til svenske Mjällby, men da det tikket inn et bud på 22-åringen, valgte Vålerenga å avslutte oppholdet for å selge til tabelljumboen i den svenske toppdivisjonen.
– Vi fikk et bud i helgen som vi har valgt å akseptere. Albin har ikke helt lyktes med å spille seg til en fast plass hos oss, og et miljøskifte kan være det som skal til for at han får ut sitt fulle potensial, sier sportssjef Joacim Jonsson til vif-fotball.no.

Skulle erstatte Dønnum

Mörfelt ble hentet til Valle i fjor høst etter at Vålerenga solgte Aron Dønnum til belgiske Standard Liege. 22-åringen ble kalt en «kjempesignering» av Dag-Eilev Fagermo.
– Han er spennende. Albin er en veldig bra spiller, som likner litt på Aron. Han er nok litt kvikkere, men ikke like rå til å drible som Aron. Han er også målfarlig, så der tror jeg at vi har gjort en kjempesignering, sa Fagermo til Discovery i fjor.
Svensken klarte dog aldri å fylle tomrommet høyrekanten. Albin Mörfelt slet med å spille seg inn i Fagermo sin ellever, og totalt fikk han kun 45 minutter for hovedstadsklubbens førstelag.
Det ble med fire innhopp i Eliteserien og ni kamper for andrelaget i PostNord-ligaen.
Mörfelt fikk ti kamper for Mjällby før han ble solgt videre til Degerfors.
Sett denne?
picture

Spilte sin siste kamp for Vålerenga: – Vi må lage et eget ord for han

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame