Vålerenga bekrefter at de har solgt Mörfelt til den svenske klubben Degerfors IF. Det kommer fram på klubbens hjemmeside.
Denne sesongen har Mörfelt vært lånt ut til svenske Mjällby, men da det tikket inn et bud på 22-åringen, valgte Vålerenga å avslutte oppholdet for å selge til tabelljumboen i den svenske toppdivisjonen.
Eliteserien
LSK-profilen tar pause fra fotballen: – Tabuet svinner hen
I GÅR KLOKKEN 20:24
– Vi fikk et bud i helgen som vi har valgt å akseptere. Albin har ikke helt lyktes med å spille seg til en fast plass hos oss, og et miljøskifte kan være det som skal til for at han får ut sitt fulle potensial, sier sportssjef Joacim Jonsson til vif-fotball.no.

Skulle erstatte Dønnum

Mörfelt ble hentet til Valle i fjor høst etter at Vålerenga solgte Aron Dønnum til belgiske Standard Liege. 22-åringen ble kalt en «kjempesignering» av Dag-Eilev Fagermo.
– Han er spennende. Albin er en veldig bra spiller, som likner litt på Aron. Han er nok litt kvikkere, men ikke like rå til å drible som Aron. Han er også målfarlig, så der tror jeg at vi har gjort en kjempesignering, sa Fagermo til Discovery i fjor.
Svensken klarte dog aldri å fylle tomrommet høyrekanten. Albin Mörfelt slet med å spille seg inn i Fagermo sin ellever, og totalt fikk han kun 45 minutter for hovedstadsklubbens førstelag.
Det ble med fire innhopp i Eliteserien og ni kamper for andrelaget i PostNord-ligaen.
Mörfelt fikk ti kamper for Mjällby før han ble solgt videre til Degerfors.
Sett denne?

Spilte sin siste kamp for Vålerenga: – Vi må lage et eget ord for han

Eliteserien
Knutsen om det potensielle rekordkjøpet: – Jeg har lyst til å ta en prat med han
13/08/2022 KLOKKEN 08:11
Eliteserien
Kårer rundens verste og beste debut: – Som en klumpete LEGO-figur
08/08/2022 KLOKKEN 07:33