Populære sporter
All sport
Vis alt

Beinbrudd for AaFK-profil Erlend Segberg: – Veldig kjedelig

Vegard Kjøllmoen Steien

Oppdatert 10/05/2022 klokken 12:48 GMT+2

Mot HamKam måtte to av Aalesunds midtbanespillere forlate banen med skade. Nå bekrefter klubben at Erlend Segberg har pådratt seg et brudd i leggen.

Erlend Segberg måtte forlate banen etter duellen med Pål Alexander Kirkevold

Foto: NTB

Det skriver klubben på sin hjemmeside.
Erlend Segberg fikk et kraftig spark mot leggen etter en duell med HamKam-spiller Pål Alexander Kirkevold mot slutten av førsteomgang. Nå viser undersøkelsen at det er snakk om et brudd i leggen.
– Jeg prøvde å gå igjen etterpå, men skjønte fort at det ikke var mulig. Og jeg tenkte ikke på brudd før jeg så bildet, sier Segberg til aafk.no.
Klubben skriver videre at 25-åringen vil være tilbake i full trening om åtte til tolv uker.
Segberg har vært på banen i fem av seks kamper denne Eliteserie-sesongen. Han har startet både mot Tromsø og mot HamKam. I kampen mot Tromsø markerte han seg også med en målgivende.
– Det er selvsagt veldig kjedelig, men det er en del av fotball. Jeg har også vært lite skadet. Nå skal jeg jobbe hardt for å bli fortest mulig klar igjen og så god som mulig, fortsetter midtbanespilleren.
AaFK har fått en brukbar start på sesongen. Sunnmøringene står med åtte poeng på seks seriekamper. 16. mai møter de erkerivalen Molde.
Sett denne?
picture

Gauseth oppsummerer: RBK-kritikk, Berisha-show og lilla Lamborghini

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame