• Se deadline day-sendingen på discovery+, eurosport.no eller Eurosport Norge
Etter hva Discovery vet er Kristoffer Barmens advokat til stede på Brann Stadion nå for å forhandle fram en terminering av Kristoffer Barmens kontrakt. Skulle det skje, skal det ikke stå på tilbudene, mener spillerens agent.
– Hvis han blir enig med Brann, så er det interesse, og det skal ordne seg med klubb, det sa Andre Schei Lindbæk til Discovery.
Eliteserien
Gleder seg til å se konkurrenten tilbake på banen: – Kjempeforsterkning
2 TIMER SIDEN
Bare en time senere forlot Kristoffer Barmen Brann Stadion, og i følge BA satt Barmen kursen mot Flesland - og Ålesund. Der kan han bli gjenforent med sin gamle sjef Lars Arne Nilsen.
Nå er Barmen på plass i Ålesund.
LES OGSÅ: Klar for belgisk fotball: – En god overgang
– Det siste døgnet har vært et kaos. De siste tre ukene har vært fullstendig kaos. Det har rett og slett vært blytungt å stå i denne stormen. Det har vært et mareritt for meg som Brann-gutt opp i alt. Det har vært fryktelig tungt, men nå ser jeg lys i tunnelen. Vi får håpe det løser seg i kveld, sier Barmen til TV2.
Følg løpende rykter og overganger på deadline day her
Schei Lindbæk bekrefter til Discovery at det er norske klubber det er snakk om. Slik regelverket er nå så må spillerlisensen til Kristoffer Barmen bli fristilt av Brann før midnatt i dag, da kan Barmen signere for en annen klubb som spiller uten kontrakt. Hvis ikke termnineringen blir formalisert før etter i dag, kan det bli vanskeligere.
LES OGSÅ: Italia-overgang strandet for Godset-profil
Regelverket er slik at spilleren må stå uten kontrakt før overgangsvinduet stenger.
Brann sa opp Barmen etter nachspielskandalen, men Barmen og hans advokat bestrider oppsigelsen. Det betyr at Barmens spillerlisens ligger hos Brann, og han begynner på sin oppsigelsestid 1. september.
LES OGSÅ: Sandefjord forsterker - bekrefter dobbeltsignering
Hør hva ekspertene mente om Barmen og Aafk:

Mener Barmen ville passet OBOS-klubb

Kan bli et juridisk spørsmål

Fagansvarlig for overganger i NFF, Kristian Skjennum, bekrefter at kontrakter må termineres før overgangvinduet stenger for at spillere kan finne seg ny klubb.
– Hvis ikke oppfyller han ikke vilkårene for det som gjelder kontraktsløse spillere.
– Hvis det er særskilte omstendigheter, skal det vurderes på et høyere nivå enn det vi sitter og saksbehandler på, forklarer Skjennum.
22. september stenger vinduet for kontraktløse spillere, men da er det som nevnt en forutsetning at kontrakten er avsluttet før overgangsvinduet stenger. Overgangsansvarlige i NFF har ikke fullmakt til å godkjenne overganger med manglende dokumentasjon.
– Da er det en helt særskilt sak, men innenfor de orginale reglene er det ikke noen mulighet å spille for en norsk klubb i høst hvis kontrakten ikke blir terminert i dag, fortsetter Kristian Skjennum.
Hvis kontrakten ikke termineres i dag, kan det bli et juridisk spørsmål om Barmen kan finne seg en ny klubb etter at overgangsvinduet er stengt.
– Det er ikke alt regelverket tar høyde for, men jeg kan ikke bastant si at han ikke kan spille fotball i Norge hvis kontrakten ikke termineres i kveld. For alt jeg vet kan det være en advokat som mener at det er oppsigelsestidspunktet man skal ta hensyn til, sier Skjennum
Eliteserien
Adams tilbake i full trening: – Merket at han har vært ute
2 TIMER SIDEN
Eliteserien
Norske toppklubber bes om å bruke mindre flomlys
8 TIMER SIDEN