• Følg deadline day-sendingen fra 19:00 på discovery+
Johan Hove (20) har vært en ettertraktet spiller i 2021. Etter hva Discovery forstår skal det ha vært minst én klubb fra Frankrike og én fra Tyskland som skal ha vist interesse for midtbanespilleren, i tillegg til Spezia som har hatt dialog med Strømsgodset den siste tiden.
Den italienske Serie A-klubben la inn et bud tidligere i år, hvor Hove skulle lånes ut til en dansk Superliga-klubb, men nå skal det være snakk om en overgang hvor Hove blir en del av Spezias A-lag.
Eliteserien
Gleder seg til å se konkurrenten tilbake på banen: – Kjempeforsterkning
3 TIMER SIDEN
Nå har trolig overgangen til Serie A kokt bort i kålen. Etter hva Discovery forstår ble ikke klubbene enige, og samtalene er per nå (14:45) avsluttet. Det skal heller ikke være noen andre bud inne på Hove akkurat nå.
Hove kan likevel forsvinne, hvis det kommer et godt nok bud på tampen.
Media- og kommunikasjonssjef i Strømsgodset Magne Jordan Nilsen i Strømsgodset vil ikke kommentere Hove-saken.
– Jeg går ikke inn i enkeltsaker, men på et generelt grunnlag kan jeg si at vi er fornøyd med den stallen vi har nå, sier Jordan Nilsen til Discovery.
Totalrammen på budet fra Spezia skal angivelig ha hatt en totalramme på opp mot 10 millioner, men hvor mye Strømsgodset skulle få med en gang er usikkert.
Få med deg siste nytt på Deadline Day her
Strømsgodset har solgt Moses Mawa (Kristiansund) tidligere i vinduet, og solgte tirsdag Mikkel Maigaard til Sarpsborg 08. Mandag ble Jordan Attah Kadiri klar for klubben. Jordan Nilsen vil ikke si at Godset er ferdighandlet.
– Det kan skje mer her i dag, men ikke akkurat nå, fortsetter Jordan Nilsen.
Nico Mickelson er klar for OB fra og med 1.1 2022. Han var ikke med til Skien mot Odd i helgen på grunn av reisekarantene, bekrefter Jordan Nilsen. Slik Discovery forstår det skal Mickelson ha vært i Danmark for å fullføre overgangen til Odense, det vil ikke Strømsgodset bekrefte.
– Jeg kan bekrefte at han var ute mot Odd grunnet karantene etter utenlandsreise. Den saken håndterer vi internt. Vi har ingen flere kommentarer på nåværende tidspunkt, sier Magne Nilsen, til Discovery.
Sett denne?

Her krangler han med dommeren – igjen: – Det gir ingen mening

Eliteserien
Adams tilbake i full trening: – Merket at han har vært ute
3 TIMER SIDEN
Eliteserien
Norske toppklubber bes om å bruke mindre flomlys
9 TIMER SIDEN